Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, daňové evidence a vypracování daňových přiznání.

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - daňová přiznání.

Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. se sídlem v Ostravě zajišťuje účetní a auditorské řízení a dohled nad veškerými pracemi prováděnými ve společnosti. Zaměřují se na zpracování daňového přiznání, mzdy, poradenství a projekty z fondů. - ekonomické, účetní a daňové poradenství - vedení ekonomické agendy - zpracování jednoduchého a ...

Vedení účetnictví, daňová evidence a poradenství.

Účetní s více než 17 lety praxe. Nabízím: - vedení kompletního podvojného účetnictví, - daňové služby, - reporting, controlling, statistiky.

Služby: - daňové poradenství - účetní služby - audit - právní poradenství

Služby: - tvorba a udržování mzdového a personálního software - poskytování služeb v oblasti vedení mzdové a personální agendy - vývoj softwarových řešení na zakázku - poskytování služeb v oblasti digitalizace dokumentů a jejich řízení.

Nabídka služeb: - tvorba vnitřních předpisů - personální audit - poradenská činnost v pracovněprávních vztazích - vzdělávací programy vč. lektorského zajištění - zpracování mezd.

Účetnictví Ing. Jozef Štefkeje: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování daňových přiznání - zpracování personální a mzdové agendy - zastupování klienta před finančním úřadem, správou sociálního zabezpečení a zdravotními pojišťovnami - zpracování statistických výkazů - vedení účetnictví a mezd podle SLOVENSKÉ legislativy ...

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché (daňová evidence) -podvojné -daňová přiznání -karty hmotného majetku -DPH -zpracování mzdy -podklady pro žádosti o úvěr -zajištění právních a auditorských služeb -poradenství: -ekonomické -účetní -organizování odborných seminářů -akreditovaná vzdělávací instituce MV.

Služby: - daňový poradce - daňové poradenství

Kancelář daňového poradce: - daňové a účetní poradenství - daňový audit - zpracování daňových přiznání ke všem daním, optimalizace daňových povinností - zpracování účetní závěrky a daňového přiznání - odklad podání a placení daně z příjmů do 30.6. - pomoc při vracení DPH v rámci členských států EU - poskytování právní pomoci a rad ve věcech ...

Služby: - účetnictví - daňová evidence - daňové poradenství

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování daňových přiznání pro právnické i fyzické osoby

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství - personalistika a vedení mezd - advokátní služby

Služby: - daňová evidence a zpracování - daňové přiznání - vedení účetnictví

Poradenská kancelář poskytující právní, daňové, auditorské a podnikové poradenství.

Poskytuje - auditorské služby Školení - systémy řízení podle ISO 9001, ISO 13485, ISO 20000, ISO 15189, ISO 27000 - prohlašování shody výrobků značka CE - analýzy a řízení rizik

Poskytuje účetní, daňové, auditorské a právní služby.

Zpracování - daňová přiznání DPH, DPFO, DPPO, přiznání k silniční dani a daňovou optimalizaci Komplexní ekonomické poradenství - ekonomický serviszajištění kompletního styku s finančními úřady, OSSZ, PSSZ a zdravotními pojišťovnami na základě udělené plné moci Komplexní vedení - účetnictví - daňové ...

Zabývá se auditem a jinými auditorskými službami, kontrolami vedení účetnictví a daňovým, účetním a finančním poradenstvím.

Činnost: - daňové poradenství - finanční poradenství - manažerské poradenství.