Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Auditorská činnost Daňové poradenství Účetnická činnost

Vedení účetnictví: - podvojné účetnictví pro FO a PO - vedení daňové evidence (jednoduché účetnictví) pro FO - sestavení přiznání k dani z příjmů FO a PO.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence Dodávka, prodej: -účetní programy Výroba domácích marmelád

Účetní a daňová kancelář - vedení účetnictví - daňová evidence - personalistika a mzdy. Další kancelář - adresa: Mariánské nám. 2, Znojmo.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Vedeme účetnictví a zpracujeme daňové přiznání.

Služby - audit - daňové poradenství - účetnictví - oceňování.

Účetní služby: - daňová evidence - mzdy - účetnictví

Poradenství a konzultace pro podnikatele -profesionální činnost v oblasti podnikání - živnost, legislativa, podnikatelský plán, propočty apod -učetnictví -založení společnosti -zajištění korporátní identity -dlouhodobá spolupráce -zaještění základního servisu -konzultace s právním poradenstvím. Jsme zkušený a stabilní tým a dokážeme si ...

Služby: Zpracování daňové evidence a účetnictví pro FO i PO.

Služby: - daňové poradenství

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mzdové agendy.

Služby: - ekonomické - administrativní - správa nemovitostí pro vlastníky bytů, pro nájemníky, pro společenství vlastníku, pro družstvo. Realitní kancelář.

Finanční, účetní a daňové poradenství pro Vaše podnikání

Vedení účetnictví, daně, administrativa.

Služby: - stavební projekce - technický dozor investora - účetnictví - developerská činnost

Nabízíme služby: administrativní správa, účetnictví svj, softwarové řešení, SVJ, daňová přiznání, podvojné účetnictví, shromáždění vlastníků, společný zástupce, předávací protokol jednotky, zastupování na shromáždění, předseda výboru, fond oprav, odměny členů výboru, výbor SVJ, společenství vlastníků.

Soustřeďujeme se na ekonomické, mzdové, personální a daňové poradenství. Nabízíme vedení účetnictví a zajištění auditu. Zhotovíme veškerá daňová přiznání, odevzdání přehledů či kontrolních hlášení.

Zajistíme komplexní služby v oblastech interního auditu, compliance, řízení rizik, prevence a detekce podvodného jednání a poradenství pro banky, finanční instituce, korporace a firmy.

Nabídka vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, daňového přiznání a dalších služeb v oblasti účetnictví a daňového poradenství.

Účetnictví a daňové služby: - zpracování přiznání - poradenství - vedení mezd

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -zpracování mezd.