Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby, zpracování: - účetnictví - daňová přiznání - mzdy, mzdová agenda.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení mzdové agendy.

vedení účetnictví a daňové evidence

Martin Pavelka s.r.o. je specializovaná firma zabývající se správou nemovitostí. Poskytuje komplexní servis v oblasti správy bytových i nebytových jednotek, včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků.

Účetní firma. Zpracování, vedení: - účetnictví, účetní evidence. Poradenství: - finanční - organizační - ekonomické.

Dodávka, montáž, projekce, realizace, servis, oprava: - kotle na biomasu, kotelny - zařízení na manipulaci s biomasou - technologické rozvody tepla pro sušárny řeziva. Zpracování energetického auditu.

Prodej ovoce.Vedení účetnictví.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Služby. Účetnictví: -zakládání společností s ručením omezeným se zápisem do obchodního rejstříku -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví a mzdové agendy pro české firmy, pro rakouské firmy a drobné podnikatele ve spolupráci s rakouskými daňovými poradci v českém i německém analýze -hospodářské analýzy v českém i německém ...

Služby, zpracování: -účetnictví jednoduché, podvojné -mzdová agenda -vedení skladů -DPH -všechny druhy daňových přiznání -účetní uzávěrky -marketingové analýzy

Poskytujeme služby: - účetní poradenství, daňové poradenství - audit účetních závěrek - vedení účetnictví, - vedení daňové evidence, - finanční poradenství.

Vzdělávání, služby: -rekvalifikační kurzy, vzdělávacích programů pro ÚSC, vzdělávací programy pro DVPP Účetní kancelář, služby: -vedení účetnictví-fyzické osoby podnikatelé), právnické osoby, příspěvkové organizace (školy), rozpočtové organizace (obce), neziskové organizace (společenství vlastníků bytových jednotek) -fakturace -personální a ...

Poskytuji účetnictví a daňové služby pro podnikatele i firmy na Břeclavsku. Zajistím vedení účetnictví, mzdy a personalistiku, daňové přiznání a daňovou evidenci. Zpracuji statistické výkazy a zastoupím Vás při kontrole z FÚ, SSSZ i ZP.

Služby - vedení účetnictví - poradenství pro řízení firem.

Účetnictví VOKO s.r.o. se zaměřuje na zpracování účetnictví, daňové evidence, podkladů pro DPH a na kontrolní hlášení.

VEGA účetnictví s.r.o. se zaměřuje na komplexní účetní služby pro malé a střední podniky a živnostníky, včetně zpracování mzdového účetnictví a daňových přiznání.

Naša firma je zameraná na predaj kvalitných produktov, ktoré spravia z vášho domova miesto, kde sa budete cítiť pohodlne a štýlovo. Ponúkame široký výber: Interiérové dvere: V našej ponuke nájdete širokú škálu interiérových dverí rôznych štýlov, materiálov a dizajnov. Od moderných minimalistických dverí po rustikálne drevené varianty, máme ...

Finanční audit, účetní a daňové poradenství, statutární (povinný) audit účetní závěrky a výroční zprávy

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence. Daňové a účetní poradenství.

GooD Tax s.r.o. je daňová kancelář, která nabízí průběžné poradenství, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy a daňové poradenství.