Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence. Daňové a účetní poradenství.

GooD Tax s.r.o. je daňová kancelář, která nabízí průběžné poradenství, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy a daňové poradenství.

Služby: -účetnictví - daňová přiznání

Čalúnnictvo Kuriérske služby Upratovacie práce Donášková služba Leasingová činnosť Montáž sadrokartónu Vedenie účtovníctva Administratívne práce Maliarstvo, natieračstvo Prenájom športových potrieb Reklamná, propagačná a inzertná činnosť Kancelárske, sekretárske a kopírovacie služby Mechanické úpravy v rozsahu voľných ...

Společnost Galušková s.r.o. poskytuje účetní, daňové a poradenské služby.

Společnost DANĚ V POHODĚ, spol. s r.o. pomáhá efektivně sledovat náklady (výdaje) a výnosy (příjmy), závazky a pohledávky. Realizují daňovou evidenci a optimalizaci.

Kompletní zpracování daňového přiznání. Vedení účetnictví. Mzdová agenda. Poradenství: - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Optimalizace daní. Zpracování mezd a vedení personalistiky.

Účetní firma: - vedení účetnictví. Ekonomické poradenství.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence, mezd a personalistiky. Zpracování přiznání DPPO, DPFO včetně přehledů SP a ZP. Zastupování firem při kontrolách, účetní poradenství.

ROFINAL s.r.o. se zaměřuje na vedení účetnictví, daňové evidence, personalistiku a na zpracování mezd.

Společnost AL craft s.r.o. zajišťuje účetnictví.

Služby: - zpracování účetnictví: - zpracování agendy DPH - zpracování mzdové agendy - zpracování daňových přiznání - zpracování ročních uzávěrkových operací. Účetní poradenství.

Společnost BTA Accounting Services s.r.o. se zabývá mzdovou agendou, účetnictvím, daňovou evidencí či právním servisem.

Ekonomické služby: -outsourcing -daňové poradenství -jednoduché a povojné účetnictví -mzdová agenda -zpracování podnikatelských úvěrů -ekonomické a finanční rozbory.

Alena Palátová provozuje účetní kancelář.

BDLV s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí a na účetnictví.

Společnost AEGIS PLUS s.r.o. nabízí komplexní obchodní služby.

Ing. František Cejpek se zaměřuje na daňové poradenství.

Ing. Jiří Brázdil se zaměřuje na vedení účetnictví a realitní činnost.

Účetní firma. Služby: - vedení účetnictví - účetní, ekonomické poradenství - mzdová agenda, mzdy.