Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: - zakládání, nákupu a prodeje společností - účetnictví - virtuální sídlo

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - daňová přiznání

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - personalistika - vedení mzdové agendy.

Firma EDUKA CONSULT s.r.o. provádí účetní práce, ve kterých se zaměřuje na daňové a účetní poradenství. Daňové a účetní poradenství: - zpracování mezd a mzdové agendy - zpracování všech druhů daňových přiznání - vedení účetnictví - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - převod jednoduchého účetnictví na podvojné - vypracování ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Daňové poradenství. Finanční poradenství.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracujeme: -mzdy -daňová přiznání -evidence DPH včetně silniční daně.

Daňové poradenství: - zpracování daňových přiznání. Ekonomické poradenství Účetní poradenství: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová a personální agenda Tržní oceňování podniků a investic.

Vyřizování dotací z EU. Vedení, zpracování: - účetnictví - daňová evidence.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Účetnictví: - zpracování účetnictví - rekonstrukce účetnictví - zavedení účetnictví - vypracování metodiky účetnictví - zpracování výročních zpráv - tiskové sestavy z účetnictví v jazyce anglickém, německém, italském jazyce.

Daňově poradenská a auditorská kancelář: - daňové a ekonomické poradenství - služby v oblasti daní.

Zakládání společnosti. Vedení účetnictví. Ekonomické poradenství. Nákup a prodej pohledávek. Likvidace společnosti. Archivní služby. Odkoupení společnosti.

Služby - vedení účetnictví - založení offshore společnosti na klíč.

Daňový poradce zapsaný v Komoře daňových poradců pod evid. č. 2679 Účetnictví. -daňová evidence -ekonomické poradenství - podvojné účetnictví -daňové poradenství -dohled nad činností klienta -vzdáleně vedené účetnictví -kontrolní činnost v oblasti účetnictví a daní, rekonstrukce účetnictví.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a ...

Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence.

Vedení: - účetnictví. Poradenství: - daňové - daňový poradce - ekonomické. Zastoupení u příslušných orgánů. Soudní znalectví - ekonomika - účetnictví

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Účetnictví a daňová evidence Dluhové centrum Stavební práce Půjčovna lešení a stavební mechanizace Personální agentura