Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby - vedení účetnictví, daňového poradenství a mzdové agendy. Realizace staveb - výstavba průmyslových objektů, logistických a výrobních budov.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - daňová přiznání - mzdy

Poskytované služby : - audit účetních závěrek - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - zpracování daňových přiznání s odkladem do 30.6. - zastupování před Finančním úřadem - účetní poradenství - metodické vedení pracovníku účtáren stálých klientů - e-poradenství - on-line poradna na mobilním telefonu a e-mailu - ...

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Činnost: - tvorba webových stránek

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mzdové agendy - účetní, daňové poradenství.

Činnost: - dopravní stavby - zemní práce - inženýrské stavby - výroba a prodej drceného kameniva - výroba a prodej asfaltových směsí - silniční nákladní doprava. Adresa: Froněk, spol. s r.o. Zátiší 2488 Rakovník, 269 01

Služby: - vedení účetnictví - mzdové účetnictví - zpracování daňové evidence - daně.

Služby: - pořádání školení v oblasti účetnictví, podnikání - vedení účetnictví, daňové evidence.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mzdové agendy.

Nabízím komplexní účetní a ekonomické služby. Specializuji se na živnostníky, malé a střední podnikatele.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Služby: - outsourcing - zpracování učetnictví - mzdová agenda - daňové poradenství.

Služby: - vedení učetnictví, daňové evidence - zpracování mzdové agendy.

Služby: - auditorská činnost - daňové poradenství - vedení účetnictví, mzdové agendy.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -účetní uzávěrky -zpracování daňových přiznání - DPH -silniční daň -daň z nemovitosti -daně z příjmů PO a FO -vedení mzdové a personální agendy -zastupování na úřadech.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství - zpracování mezd.

Převodové zařízení, pohony, ozubená kola - výroba, oprava, servis. Nákup ve strojírenství - nákup strojního materiálu, outsourcing nákupu, audit nákupu. Účetnictví - vedení účetnictví, zpracování mezd, daňové služby.

Poradenství: -ekonomické -daňové -účetní. Zpracování: -účetnictví, daňová evidence -vedení účetnictví -první elastický informační systém QI Auditorské služby.

Kompletní ekonomický servis, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, zpracování mzdové agendy, veškerá daňová přiznání, ekonomickké poradenství a poradenství v oblasti insolvence firem. Nákup a prodej zboží.

Účetní a daňová kancelář. Služby: - vedení, zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - finanční poradenství - zpracování dokumentace pro jednání s peněžními ústavy - kurzy, školení .