Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd

Služby: - zpracování účetnictví, daňové evidence - vedení mzdové agendy.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - vedení mzdového účetnictví.

Daňové a účetní služby: - zpracování a vedení účetnictví - zpracování a vedení daňové evidence - zpracování a vedení mezd a mzdové agendy - zpracování daňových přiznání. Další služby: - tvorba web stránek - výuka na PC, poradenství - zprostředkování obchodu a služeb.

Činnost: - interim management - vzdělávání zaměstnanců - vedení účetnictví - financování.

Daňové poradenství, inženýrská činnost.

Služby - vedení účetnictví - zpracování daní, daňová evidence - vedení mzdové agendy.

Vedení účetnictví, daňové evidence, účetní poradenství, zpracování mzdového účetnictví, personalistika, zastupování při jednání s institucemi sociálního a zdravotního pojištění i finančními úřady, sestavení veškerých daňových přiznání.

Poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence

Daňová a účetní kancelář - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - daňové poradenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Vedení účetnictví pro podnikatelské subjekty, příspěvkové, sportovní a školské organizace, daňová evidence, mzdy.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - daňové poradenství.

Reklamná činnosť Spracovanie údajov Faktoring a forfaiting Vedenie účtovníctva Kancelárske a sekretárske služby Organizačné a ekonomické poradenstvo Prenájom strojov, prístrojov a zariadení Nákup, predaj a prenájom motorových vozidiel Maloobchodná činnosť v rozsahu voľných živností Veľkoobchodná činnosť v rozsahu voľných ...

Služby: - účetnictví - daňová evidence - zpracování a kontrola roční účetní uzávěrky - mzdová a personální agenda - tvorba podnikatelského záměru - podklady pro bankovní úvěry - daňové a účetní poradenství. Sídlo: Erbenova 2 779 00 Olomouc

Služby - audit - daňové poradenství - ekonomické poradenství - organizační poradenství - účetní poradenství

Účetní firma - vedení účetnictví - daňová evidence - vedení mzdové agendy.