Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Správa a údržba nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek. Vedení účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví pro právnické i fyzické osoby - vedení daňové evidence - vedení mzdové a personální agendy - daňová přiznání k dani z příjmů FO a PO, DPH, dani silniční.... - souhrnné hlášení, přenesení daňové povinnosti - zpracování statistických výkazů - zastupování na úřadech na základě plné moci - zajištění odkladu daňového ...

Reklamné činnosti Správa registratúry Vedenie účtovníctva Spracovanie dát a údajov Prieskum trhu a verejnej mienky Organizovanie dobrovoľných dražieb Poradenská činnsoť v stavebníctve Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľných živností Služby ...

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Mgr. Hana Černošková provozuje firmu EKONOMIO — účetnictví snadno. Služby: - komplexní služby v oblasti vedení účetnictví - daňová evidence (jednoduché účetnictví) - rekonstrukce účetnictví - zpracování mezd - zpracování daňových přiznání pro malé a střední firmy. Uvedené služby poskytujeme v Brně a okolí.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství -mzdy a personalistika

Ekonomické a finanční poradenství Vedení účetnictví

Práce jeřábem AD 080, doprava vozidlem Multicar M25, vedení účetnictví, zakládání s.r.o.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Agentura DAPO Marty Laudátové je specializovaná na pořádání seminářů k daňové problematice poskytovatelů zdravotních služeb (lékařů, zubních techniků) – fyzických a právnických osob.

Jaroslava Solovjevová poskytuje služby v oblasti účetnictví a personalistiky. Pro živnostníky i malé a střední firmy zajišťuje: - jednoduché účetnictví - podvojné účetnictví - mzdové účetnictví - daňová přiznání - personalistika.

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Účetní a daňová kancelář - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda a personalistika.

Služby - vedení účetnictví - daňová a mzdová evidence - vedení personální agendy.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Realitní ...

Služby: - vedení účetnictví.

Vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové a pracovněprávní agendy. Zpracování veškerých daňových přiznání přímých a nepřímých daní. Organizační a ekonomické poradenství v oblasti řízení podniku a podnikových financí.

Prípravné práce k realizácii stavby Opravy, plnenie a revízie hasiacich prístrojov Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než ...

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mzdové evidence, daňové poradenství, zpracování přiznání k daním.