Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby - vedení účetnictví - vedení daňocé evidence - vedení mzdové agendy - zprostředkování pojištění osob, vozidel a nemovitostí - zprostředkování spoření, hypoték a úvěrů.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - vedení mzdové agendy.

Služby súvisiace so skrášľovaním tela Poradenská činnosť v predmetoch podnikania Organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí Reklamná a propagačná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prevádzkovanie zariadení slúžiacich na regeneráciu a rekondíciu Sprostredkovanie obchodu, služieb a výroby v rozsahu voľnej živnosti Poradenská činnosť v ...

Činnost: - úklidové služby - vedení daňové evidence

Služby - vedení účetnictví, - daňová evidence - mzdová agenda.

Služby: - účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd

Prodej a půjčovna nářadí značky HILTI, BOSCH, WACKER, STIHL, atd: -bourací kladiva -vrtací kombinace -příklepové vrtačky -úhlové brusky -řetězové a okružní pily -drážkovací frézy -čističe koberců -průmyslové vysavače -vibrační pěchy -vibrační desky -el.centrály 220V -motorové pily -motorové kosy -drtič větví -lámačky ...

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - mzdová agenda.

Vedení účetnictví a poradenství s tím spojené. Zařazování majetku do klasifikací, poradenství v oblasti majetku.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové a mzdové agendy - auditorské činnosti.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Daňové poradenství: - daňová optimalizace - zpracování daňových přiznání ke všem daním. Vedení účetnictví: - vedení daňové evidence - jednorázové zpracování účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy