Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Činnost: - insolvenčního správce

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Služby: - ekonomické analýzy - finanční reporting.

Daňové poradenství Vedení účetnictví.

Vyhotovení - daňová přiznánídaňové poradenství Vedení - účetnictví, daňová evidence, zpracování mzdy. Překlady - doklady z a do němčiny.

TREBIS Zabýváme se správou nemovitostí, realitní činností, úklidovými pracemi a možností zprostředkování stěhovacích služeb, účetnictví a dalšími.

Komplexní služby v oblasti daňového, účetního poradenství a vedení účetnictví: -daňové poradenství - sledování změn, interní kontrola, zpracování daňového přiznání .. -ekonomické poradenství poradenství - smlouva, smlouvy -účetnictví, roční uzávěrky, mzdové účetnictví -zúčtovací systém čerpacích stanic.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence.

Služby. - účetní a daňové poradenství - komplexní zpracování, vedení účetnictví: - účetní uzávěrky na konci účetního období - mimořádné účetní uzávěrky během účetního období - vedení daňové agendy: - zpracování daňového přiznání - DPH, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti - komplexní mzdové účetnictví, vedení ...

Služby: - barterové obchody - vymáhání a správa pohledávek - tvorba a správa webové stránky, e-shopy - účetnictví - nákup, prodej a likvidace firem - krizové řízení firem - výkup drahých kovů

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd - finanční a ekonomické poradenství.

Ubytovacie služby Sekretárske služby Vydavateľská činnosť Podnikateľské poradenstvo Vedenie účtovnej evidencie Automatizované spracovanie dát Reklamná a propagačná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb Obchodná činnosť v rozsahu živnosti voľnej Činnosť ekonomických a účtovných poradcov Poskytovanie software - predaj hotových ...

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové agendy, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy, mzdy - zastupování na úřadech.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy, zpracování mezd, mzdy.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - mzdy.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - daňové poradenství - účetnictví