SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: -účetní poradenství -poskytování software.

Služby: -daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví.

Služby: -poradenství -vedení účetnictví -auditorské služby.

Služby: -účetní a finanční specialista -úvěry ze stavebního spoření -hypotéky na bydlení -americké hypotéky -půjčky -pojištění -životní a neživotní -penzijní fondy.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -tržní oceňování -znalecké posudky nemovitostí -kalkulace a rozpočty staveb -inženýrská činnost.

Služby: -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví -vypracování daňového přiznání -daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví podnikatelů včetně všech daňových přiznání fyzických i právnických osob.

Služby: -vedení účetnictví -daňová přiznání -poradenství.

Služby: -zpracování účetnictví.

Služby: -zpracování účetnictví.

Služby: -malířské práce -natěračské práce -zpracování účetnictví -stavební spoření.

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -mzdová a personální agenda -jednání s FÚ, OSSZ, ZP.

Služby: -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví pro fyzické i právnické osoby -mzdy, personalistika, přehledy pro zdravotní pojišťovny a OSSZ -daňové přiznání -daň z příjmu, DPH -silniční daň.

Služby: -vedení účetnictví jednoduché i podvojné -zpracování mezd a personalistiky -daňové přiznání -konzultace k účetnictví -prodej, instalace a zaškolení software pro účetnictví.

JILES- Daně Mzdy Účetnictví Tábor www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Písek www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Praha www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví České Budějovice www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Milevsko www.jiles.cz.

Služby: -zpracování účetnictví -vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví.

Služby: -poradenství a služby v oblasti účetnictví.

Služby: -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví pro fyzické a právnické osoby -mzdy, personalistika -přehledy pro OSSZ a zdravotní pojišťovny -daňové přiznání.

Služby: -vedení účetnictví pro podnikatele -daňové poradenství -audit.