Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Zpracování daní. Vedení účetnictví. Zpracování mezd.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Ekonomické poradenství - finanční poradenství Organizační poradenství Účetnictví - poradenství - vedení.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Vedení účetnictví Pořádání - kurzy - školení - semináře.

Daňové poradenství. Účetnická a auditorská činnost.

Vedení - mzdové účetnictví - personalistikaposkytuje - účetní poradenství.

Vedení účetnictví, archivace dokladů.

Daňové poradenství. Ekonomické poradenství. Vedení - účetnictví.

SOUTĚŽÍME JEN KVALITOU Auditorské ověřování účetních závěrek. Ekonomické poradenství a konzultace v oblasti: -podnikání, účetnictví a daně. Vedení účetnictví a daňové evidence. Návrh účetního systému a vedení účetnictví firmám a organizacím. Finanční analýzy hospodaření. Analýzy a ekonomické rozbory. Posuzování obchodních transakcí a ...

Vedení - účetnictví a daňové evidence - mzdy - poradenství.

Služby: - ekonomické, finanční poradenství - účetní poradenství - daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví i on-line - vedení mezd a personalistika - daňové poradenství - ekonomické analýzy a studie - účetní audit - zakládání společností.

Daňové poradenství, daně. Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví -kompletní vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -vedení účetnictví firem v konkurzu, likvidaci nebo v insolvenci -vedení mzdové a personální agendy -mzdové poradenství -daňové poradenství -ekonomické poradenství -poradenství v elektronické komunikaci s úřady

Daňové poradenství daně z příjmu, silniční, dědické - daňová optimalizace - zpracování daňových přiznání ke všem daním Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - jednorázové zpracování účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství. Poradenství.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení mzdové agendy, zpracování mezd - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdy, vedení personální agendy - poradenství.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.