Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: - finanční poradenství, služby finančního poradce - daňové poradenství, služby daňového poradce.

Daňové poradenství. Účetnická a auditorská činnost.

Auditorské služby Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví.

Daňové poradenství - daň z příjmů fyzických a právnických osob - daň z přidaně hodnoty - daň silniční Vedení účetnictví jednoduché a podvojné - mzdy.

Ekonomické poradenství Účetní poradenství.

Vedení, zpracování účetnictví, DPH. Daňová evidence, daňové poradenství, daně. Mzdové účetnictví.

Auditorské služby Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání Ekonomické poradenství Účetní poradenství Oceňování a znalecké posudky - podniky a jejich části - nehmotná aktiva (know-how, ochranné známky) - cenné papíry - nemovitý a movitý majetek.

Daňové poradenství - Vedení účetnictví - Zpracování mezd - Ekonomické poradenství - Kompletní podnikové poradenství Jsme účetní, daňová a poradenská firma působící na trhu od roku 1990. Mezi naše klienty se řadí různorodé ekonomické subjekty, co do velikosti, potřeb i předmětu podnikání. Patří mezi ně i velké nadnárodní koncerny, často kotované ...

Auditorské služby. Daňové poradenství. Účetní poradenství.

- Monitorovací systém pro sledování výrobních strojů -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb

Kompletní servis při vedení účetnictví/daňové evidenci pověřenou osobou. Komplexní účetnictví. Daně.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení personální agendy, zpracování mezdy, mzdy - daňové poradenství - zastupování na úřadech.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Daňové poradenství. Služby daňového poradce: - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

Účetní kancelář. Služby: - zpracování, vedení účetnictví: - hlavní kniha, účetní deník, kniha pohledávek a závazků - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdy - vedení personální agendy - přihlášky, odhlášky zaměstnanců - zastupování na úřadech na základě zmocnění.