Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetní a ekonomické poradenství. Účetnictví, daně.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Poskytujeme kompletní účetní a daňové služby. Vedení účetnictví, daňová evidence, personální a mzdové agendy.

Účetní kancelář. Nabídka vedení účetnictví, mzdové agendy a zpracování daňové evidence.

Účetní a ekonomická kancelář, daně, mzdy, účetnictví.

Účetnictví. Účetní poradenství: - zpracování účetních uzávěrek - daňové přiznání - zpracování mezd a personalistiky - vedení účetnictví FO a PO

Vinařství: -výroba, prodej, distribuce vína, víno, vín -jakostní víno, kabinetní víno, pozdní sběr, výběr z hroznů -červené, bílé víno -lahvové vína -barique. Odrůdy vína: Ryzlink rýnský, Sauvignon, Frankovka modrá, Muškát Moravský, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Tramín červený, Zweigeltrebe, Veltlínské zelené, ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: - finanční poradce - ekonomické poradenství - vedení účetnictví i daňová evidence - mzdy.

Auditorské služby Daňové poradenství Vedení podvojného účetnictví - mzdová agenda

Služby: -poradenství účetní a daňové, daně -vedení účetnictví (jednoduché i podvojné) -služby i pro klienty z německy mluvících zemí.

Vedení poddvojné účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství.

komplexní ekonomické a daňové služby

Služby: -vedení účetnictví -daňové evidence -mzdové a personální agendy -daňové přiznání -ekonomické a manažerské poradenství.

Hledáte-li pomoc s daněmi nebo potřebujete poradit s financemi, rád Vám nabídnu své odborné zkušenosti. Jsem daňový poradce, který poskytuje daňové poradenství a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Zajištujeme také daňové poradenství na dálku. ...

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Poradenství: - ekonomické - daňové.

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zprostředkování obchodu a služeb Pronájem a půjčování věcí movitých Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Vedení - účetnictví Prodej - lahůdky - potraviny - tabák - noviny Sběrna SAZKA včetně kurzových sázek Prodej - dárkové předměty.

Daňové poradenství Zpracování účetnictví, daní

Správa, údržba budov. Stavební práce. Daňové a účetní poradenství.

Služby: - zakládání firem - likvidace společností - registrace zahraničních společností - daňové poradenství - v oblasti obchodního rejstříku.