Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Kompletní servis pro podnikatele -ekonomické, účetní, daňové poradenství -audit. Služby: -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -kompletní mzdová agenda -daňová přiznání -odklady daňového přiznání -účetnictví pravidelné i jednorázové -zastupování klientů při jednáních se státními institucemi (úřady) -veškeré služby pro ...

Služby: -účetní, daňové a ekonomické.

Účetní služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -mzdová a personální agenda -zpracování přiznání k DPH, silniční dani, dani z příjmů.

Služby: -účetnictví -daňová evidence.

Služby: -účetnictví -vedení daňové evidence -podvojného účetnictví -sestavení roční uzávěrky -poradenská součinnost při sestavení účetní uzávěrky -zastupování před úřady -vypracování analýz a reportů podle požadavků klienta -analýza účetních procesů -zefektivnění účetního systému -zavedení účetnictví -účetní dohled ve firmě, ...

Služby: -vedení účetnictví -poradenství daňové -řešení účetních, daňových problémů.

Účetnictví, daně: -veškeré poradenství -zpracování účetních dokladů vč. daňové přiznání -DPH -optimalizace daňové povinnosti -podpora při daňových kontrolách -daňový audit -zastupování před finančními orgány zdravotní pojišťovnou a správou sociálního zabezpečení. Účto, mzdy: -daňová evidence -zpracování mzdové agendy -sociální i ...

Daňový poradce: -vedení podvojného a jednoduchého účetnictví -daně -zpracování mezd -poradenství k účetnictví. Zpracování žádosti o úvěr pro podnikatele.

Účetní poradce, účetnictví, poradenství.

Daňový poradce. Služby: -daňové poradenství.

Služby: - daňové poradenství.

Služby: - daňové poradenství - finanční a ekonomické poradenství.

Administrativní a účetnické práce, daňové poradenství.

Daňové poradenství. Vedení učetnictví. Daňová evidence. Mzdy a personalistika. Právní poradenství.

Poradenství: -daňové -účetní.

Služby: - vývoj software - webdesign - účetnictví, daňové poradenství, audit - skenovaní a archivace dat. Maloobchod, prodej: -mikrokrystalické vosky a konzervační vosky - drogistické zboží - obalový material - kancelářské potřeby.

Činnost: - účetní a daňové poradenství.

Činnost: - správa daňového účetnictví - zapojení PC, elektrospotřebičů.

Ekonomické poradenství, forfaiting, dluhy: -pohledávky, krizové řízení, vymáhání, nekázeň, revitalizace firem, závazky, právní spory, inkaso.

Poradenství: -ekonomické -organizační -daňové -účetní, audit -finanční -oceňování firem -transformace společností.

Účetnictví: -zpracování účetnictví a daňové evidence podnikatelských subjektů -zpracování daňových přiznání Ekonomické poradnství: -zpracování podnikatelských projektů -vyřizování žádostí o úvěr -optimalizace ekonomického působení firem Likvidace podnikatelského subjektu: -kompletní provádění likvidace subjektů, včetně výmazů ...