SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: -zastupování před správcem daně -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví, -vedení daňové evidence, zpracování daňových přiznání, daně -vedení mzdové agendy, mzdy -personalistika. -poradenství: -daňové, v oblasti daní -ekonomické -audity.

Poradenství v oblasti národních a evropských dotací. Nabídka výběrových řízení pro investiční i neinvestiční zakázky, vedení účetnictví.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně. Daňové poradenství.

Služby: -Daňové poradenství.

Daňový poradce. Daňová a účetní kancelář: -účetní služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -rekonstrukce účetnictví -účetní poradenství -zpracování výkazů INTRASTAT -zprostředkování úvěrů včetně -zpracování potřebné dokumentace -daňové -zpracování daňových přiznání ke všem druhům daní -zastupování ...

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, audit. Daňové poradenství. Likvidace firem. Mzdy a personalistika.

Služby: - daňové poradenství - dotace EU - účetní služby - zpracování účetnictví - účetnictví - daňové evidence - mzdy

Daňové poradenství Účetnictví.

Zpracování - daňová přiznání Vedení - účetnictví pro fyzické a právnické osoby - mzdová a personální agenda.

Účetnictví: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví na PC, -zpracování DPH a daňové přiznání sledování výsledku hospodaření -zpracování roční účetní uzávěrka a daňové přiznání vč. všech výkazů a příloh -vedení kompletní mzdové agendy -bezplatné ekonomické poradenství stálým klientům.

Vedení účetníctví, účetní poradenství. Poradenství účetní, ekonomické. Vedení účetnictví a účetní poradenství pro právnické a fyzické osoby včetně zpracování daňových přiznání, daňové přiznání k dani z příjmů FO a PO, DPH, dani silniční. Zpracování statistických výkazů. Svoz dokladů. Na základě plné moci můžeme klienta zastupovat na ...

Účetní poradce, účetnictví, poradenství.

Daňový poradce. Služby: -daňové poradenství.

Služby: - daňové poradenství.

Služby: - daňové poradenství - finanční a ekonomické poradenství.

Administrativní a účetnické práce, daňové poradenství.

Účetnictví a ekonomické služby, služba. Účetní, ekonomické, daňové poradenství. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Zpracování veškeré účetní agendy, včetně uzávěrky a zpracování podkladů pro státní orgány.

Daňové poradenství: -zastupování před správcem daně -zpracování účetnictví -kontrola účetnictví z pohledu daní -odklad podání daňového přiznání.