SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daňové poradenství. Vedení: - účetnictví.

Ekonomické poradenství. Daňové poradenství Účetnictví Daňová evidence Široké spektrum daňových, účetních a ekonomických služeb.

Audit, daňové poradenství, znalecká činnost.

Daňová a účetní kancelář. -vedení mzdové agendy -rekonstrukce účetnictví -zpracování daňového přiznání -zastupování na úřadech v běžném styku i při kontrolách

Vedení účetnictví, daňové evidence a mezd. Zpracováváme daňová přiznání. Daně.

Služby: -vedení podvojného účetnictví -zpracování mezd, mzdy pro malé i velké organizace -daňové poradenství -zprostředkování nákupu a poradenství při výběru účetního software -metodická pomoc při zavádění účetního software do provozu -organizační, metodické a ekonomické poradenství při vedení účetnictví -zprostředkování ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Účetnictví, daně, právní poradenství, daně. Mzdy, personalistika.

Daňové poradenství. -zastoupení před správcem daně (na základě plné moci), -podání daňových přiznání, -kontrola účetnictví, -optimalizace daňových povinností.

Vedení účetnictví, daňové evidence, personální a mzdové agendy pro jednotlivce a společnosti.

Vedení účetnictví, zpracování mezd.

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Právní poradenství Daňové poradenství Audit Transakce Outsourcing Management & Business Consulting.

Oblasti daňové evidence - podvojného účetnictví - daňového poradenství - mzdového účetnictví malých i velkých firem - fúze podniků - likvidací a krizového řízení firem.

Daňová přiznánívedení - daňové evidence Vedení účetnictví; účetní mzdové agendy, likvidace firem.

Činnost - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd - školení.

Podvojné účetnictví a daňová evidence.

Účetní a daňové služby: -vedení účetnictví -daňové a ekonomické poradenství -personalistika, mzdy -podnikatelské záměry -finanční poradenství -úpadek, likvidace, konkurz -daňová evidence -zastupování před správcem -odklad (odložení) daňového přiznání -daňový poradce.

Vedení účetnictví a daňové poradenství komplexní služby v oblasti daní a účetnictví. Zajišťuji vedení účetnictví, daňovou evidenci, daňová přiznání a daňové poradenství, zpracování mezd, vyúčtování daně z příjmu.