SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Hledáte-li pomoc s daněmi nebo potřebujete poradit s financemi, rád Vám nabídnu své odborné zkušenosti. Jsem daňový poradce, který poskytuje daňové poradenství a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Zajištujeme také daňové poradenství na dálku. ...

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zprostředkování obchodu a služeb Pronájem a půjčování věcí movitých Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Vedení - účetnictví Prodej - lahůdky - potraviny - tabák - noviny Sběrna SAZKA včetně kurzových sázek Prodej - dárkové předměty.

Služby: - zakládání firem - likvidace společností - registrace zahraničních společností - daňové poradenství - v oblasti obchodního rejstříku.

Účetnictví, daňová evidence.

Daně - poradenství. Vedení - účetnictví, daňová evidence.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání Ekonomické poradenství Organizační poradenství Vedení účetnictví.

Ekonomické poradenství Vedení účetnictví.

Stanovení daňové povinnosti - daňové poradenství. Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová evidence - zpracování výkazů pro Správu sociálního zabezpečení a Zdravotní pojišťovnu - účetní poradenství - zastupování na úřadech.

Služby: - zpracování účetnictví a mezd, mzdy - účetní poradenství.

Vedení účetnictví a daňové poradenství.

Vedení účetnictví, zpracování mezd, daňová evidence.

Vedení účetnictví, daňová evidence, zpracování mezd.

Zpracování: - daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - daňové evidence, zpracování mezd - účetní poradenství.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání. Ekonomické poradenství, účetní poradenství, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdová agenda.

Konzultace - elektrotechnika. Účetnictví - vedení, konzultace, obrábění. Angličtina - překlady, tlumočení.

Firma Krajská energetická agentura, s.r.o. je soukromá firma, která se zaměřuje na oblast energetiky a ekologie. ROZSAH NABÍZENÝCH SLUŽEB: -zpracování energetických auditů -zpracování průkazů energetické náročnosti budov podle vyhlášky 148/2007 Sb. -zpracování odborných posudků pro dotace ze Státního fondu životního prostředí ...

Vedení - daňová evidence, zpracování daňová přiznání. Vedení - účetnictví, zpracování - mzdy - účetní poradenství.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...

Realitní kancelář, správa a údržba nemovitostí. Vedení účetnictví, ekonomický servis.