SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Reklamní agentura: -informační a orientační systémy pro obce a města -vnitřní a vnější info systémy -reklamní plochy na frekventovaných místech (midiboardy, výplně zábradlí), pronájem reklamních ploch (lavičky, zábradlí, sloupy veřejného osvětlení (VO) aj.) -plotterová grafika, velkoplošný tisk -malonákladový tisk až do ...

NON STOP 607 611 511 Služby: -správa, údržba a pronájem nemovitostí -vyhledávání investicí do nemovitostí, jednání s úřady -sekání trávy -úklidové služby -facility services Nabídneme Vám lepší služby a cenu než Váš současný správce. Opravy bytového domu, spravované nemovitosti. Optimalizace vytápění a spotřeby TUV. Komunikace s nájemníky ...

Poradenská činnost - v oblasti financí. Vedení - účetnictví.

Vedení účetnictví a kompletní mzdové agendy včetně zastupování před úřady: -úplný nebo částečný outsourcing účetnictví -vedení účetnictví (podvojné účetnictví i daňová evidence) -zpracovávání mezd, kompletní účetní i personální agenda pro mzdové účetnictví -průběžné vedení účetnictví s pravidelnými účetními uzávěrkami -účetní ...

Služby: - komplexní zpracování účetnictví - daňové poradenství - vedení účetnictví.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně. Daňové poradenství.

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku - ochrana osob. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - DPH, k silniční dani, dani ze závislé činnosti, srážkové dani, zpracování roční uzávěrky daně, daňové audity - personální agenda, evidence mezd, mzdy - profesionální finanční a daňové poradenství.

Poradenství: - organizační, podnikatelské - účetní, ekonomické. Služby: - provádění finančních operací ve firmách.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové poradenství.

Služby: - poradenství v oblasti účetnictví, účetní poradenství.

DPH zpracování, daňové přiznání, zpracování, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství. Správa nemovitostí.

Služby. - kompletní zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdové agendy - finanční analýzy - poradenství v oblasti veřejných zakázek.

Služby: - v oblasti facility managementu: - komplexní správa a údržba administrativních budov - služby technologických dispečinků - technická a IT podpora pro podnikatelské subjekty, firmy - úklidové služby, úklidy - služby spojené s provozem objektu - správa a údržba vlastních nemovitostí - účetní služby - ...

Služby: - třídění, uložení, skladování a péče o písemností a skartace - inventarizace, oceňování a organizace dražeb a prodejů movitého a nemovitého majetku - vedení daňové evidence.

Auditorské služby. Poskytuje účetní poradenství.

Služby: - ekonomické, účetní a daňové poradenství a po dohodě i audit - vedení daňové evidence, podvojného účetnictví, vedení mezd.

Zpracování - přehledy DPHdaňové poradenství Vedení - daňová evedence - mzdy - personalistika.

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví Pronájem - kancelářské prostory.

Zpracování evidence daňových dokladů: - sestavení daňových přiznání DPH, daň z příjmu, silniční daň - zastupování na úřadech - daňové poradenství. Vedení účetnictví: - vedení daňové evidence - zpracování mzdové a personální agendy - zastupování na úřadech - účetní poradenství - rekonstrukce účetnictví a mezd za předešlá ...

Auditorské služby. Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Oceňování majetku.

Auditorské služby. Daňové poradenství. Vedení účetnictví a mzdové agendy: - účetní poradenství.