SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daňové poradenství. Právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

Zpracování - daňová přiznání Vedení - podvojné účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agenda - zastupování či asistence při jednání s úřady.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Kompletní zpracování - účetnictví - daňové evidence - poradenství.

Auditorské služby. Daňové poradenství.

Poskytuje: - ekonomické poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - kontrola vedení účetnictví - účtování zásob a majetku - zpracování roční účetní závěrky.

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Služby: -zpracování jednoduchého i podvojného účetnictví -daně: -daň s příjmu -DPH* -veškerá daňová přiznání (jednání na FÚ) -mzdy: -zpracování mezd -personální agenda (malé i velké organizace) -poradenství: -daňové, účetní -ekonomické propočty, kalkulace.

Služby: - auditorské - poradenství daňové, ekonomické, účetní.

Služby: - audity - daňové poradenství - vedení účetnictví a poradenství.

Účetní audit. Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Kompletní daňový servis: - daňové přiznání - daňová evidence. Vedení účetnictví. Podvojné účetnictví. Mzdy.

Auditorské služby. Daňové, účetní poradenství.

Zpracování: - daně, daňové poradenství. Ekonomické, účetní poradenství. Vedení: - účetnictví - mzdová a personální agenda.

Vedení: - účetnictví právnických a fyzických osob - daňové evidence - daňová přiznání.

Vedení, zpracování: - daňová přiznání - daňová evidence - podvojné účetnictví - komplexní zpracování mezd pro malé i velké organizace - vedení mzdové a personální agendy - zpracování výkazů - účetní poradenství.

Vedení: - účetnictví. Realitní činnost: - bytové prostory - nebytové prostory. Správa nemovitostí.

Služby: - zpracování daně, daňová evidence - mzdová agenda -vedení účetnictví. Finanční a ekonomické poradenství.

Komplexní ekonomické a daňové poradenství v oblasti: -účetnictví, daňová evidence -daňová optimalizace -mzdy a personalistika -zpracování daňová přiznání -skladová evidence -kniha jízd -zastupování před státními institucemi a úřady. Zpracujeme analýzu, optimalizujeme a navrhneme několik možných variant jak ušetřit vaší firmě nebo ...

Služby v oblastech: -projektové a konstrukční práce a inženýrská činnost -černobílý a barevný tisk na inkoustovém plotru HP DesignJet 450C -účetnictví -půjčovna sportovních a rybářských potřeb.

Činnost: - daňová evidence - vedení účetnictví.