SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Vzdělání, rekvalifikace, rekvalifikační kurzy: -účetnictví, daně podnikatelských subjektů -účetní a daňový poradce podnikatelů -zákoník práce a mzdová problematika. Služby: -daňové poradenství -auditorské služby -účetnictví. Sídlo firmy: Žižkova 542, 664 62, Hrušovany u Brna

Ekonomické služby: -archivace dokumentů -vedení účetnictví (podvojné) -ekonomické poradenství -správa pohledávek. Internetové služby a webdesign. Pronájem nebytových prostor.

Realitní agentura. Ekonomické poradenství. Obchodní činnost. Reklamní činnost.

Služby: -poskytování software -poradenství: -ekonomické.

Poradenství: -ekonomické -organizační. Vedení účetnictví. Automatické zpracování dat.

výuka účetnictví a daní, zpracování účetnictví a daňové evicence

Daňové poradenství a účetnictví. Služby daňového poradce: -vedení podvojného účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání, daní, mezd a personalistiky -vedení účetnictví -zpracování mezd -účetní poradenství.

Vedení účetnictví -jednoduché i podvojné -daňová přiznání fyzických i právnických osob -mzdy a administrativa -skladové hospodářství -měsíční i roční uzávěrky -rozvahy a výkazy.

Služba, poradenství: -vedení jednoduchého, podvojného účetnictví -daňové poradenství.

Účetnictví, daňové konzultace, mzdy.

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -zpracování DPH, silniční daně, daně z nemovitostí, daně z příjmů -vedení mzdové agendy (dle požadavků FÚ, MSSZ, ZP a zákona o účetnictví) -vedení veškerých povinných evidencí souvisejících se mzdami -výpočet a zaúčtování mezd -poradenství v oblasti účetnictví a ekonomiky ...

Služby: -audit stávajícího stavu -Pre-analýza -Analýzy -návrhy a implementace řešení -servis a poradenství -konzultace v oblasti řízení procesů -zajištění maximální bezpečnosti a pořádku dokumentů -přístupová práva k dokumentům -tok dokumentů (workflow) -integrace PDM a CAD technologií -Pre-analýzy správy elektronické ...

Služby: -auditorská činnost, audity, konsolidace, veřejnoprávní korporace ČR a SR -poradenství: -daňové, účetní Znalecká činnost v oblastech ocenění, oceňování: -hodnocení bonity subjektu -koupě a prodeje majetkového podílu -nemovitosti -podniky -platební prostředky -pohledávky, závazky (pasiva, aktiva) -znalecká činnost v ...

Kompletní servis pro podnikatele -ekonomické, účetní, daňové poradenství -audit. Služby: -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -kompletní mzdová agenda -daňová přiznání -odklady daňového přiznání -účetnictví pravidelné i jednorázové -zastupování klientů při jednáních se státními institucemi (úřady) -veškeré služby pro ...

Služby: -účetní, daňové a ekonomické.

Účetní služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -mzdová a personální agenda -zpracování přiznání k DPH, silniční dani, dani z příjmů.

Služby: -účetnictví -vedení daňové evidence -podvojného účetnictví -sestavení roční uzávěrky -poradenská součinnost při sestavení účetní uzávěrky -zastupování před úřady -vypracování analýz a reportů podle požadavků klienta -analýza účetních procesů -zefektivnění účetního systému -zavedení účetnictví -účetní dohled ve firmě, ...

Služby: -vedení účetnictví -poradenství daňové -řešení účetních, daňových problémů.

Daňové poradenství. Vedení učetnictví. Daňová evidence. Mzdy a personalistika. Právní poradenství.

Poradenství: -daňové -účetní.

Služby: - vývoj software - webdesign - účetnictví, daňové poradenství, audit - skenovaní a archivace dat. Maloobchod, prodej: -mikrokrystalické vosky a konzervační vosky - drogistické zboží - obalový material - kancelářské potřeby.

Ekonomické poradenství, forfaiting, dluhy: -pohledávky, krizové řízení, vymáhání, nekázeň, revitalizace firem, závazky, právní spory, inkaso.