SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Ekonomické poradenství a služby: -daně, účetnictví a mzdy pro malé i velké firmy -ekonomický audit a právní poradenství.

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -vedení mzdové agendy -ekonomické a finanční poradenství -finanční ananlýza, rozbory Cash-Flow -poradenství pro krizový management (Risk Management) -daňové poradenství -externí posouzení stavu společnosti -optimalizace nákladů společnosti -zprostředkování nákupu a prodeje ...

Poradenství: -daňové -ekonomické -organizační. Účetnictví: -finanční -mzdové.

Poradenství: -organizační -ekonomické -účetní -právní.

Poradenství: -účetní -ekonomické -organizační -manažerské -auditorské služby -znalecká činnost a oceňování -podnikové finance -krizové řízení a likvidace.

Služby: -daňové evidence -podvojné účetnictví -daňové poradenství -mzdové účetnictví malých i velkých firem -fúze podniků -likvidace a krizové řízení firem.

Služby: -vedení a kontrola jednoduchého i podvojného účetnictví -zpracování daňových přiznání -komplexní mzdová agenda. Poradenství: -podnikatelské -daňové -ekonomické

Služby: -provádění auditu -daňové poradenství -účetnictví.

Služby: -vedení účetnictví -finanční řízení společnosti -daňové a ekonomické poradenství.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -audit.

Poradenství: -účetní -ekonomické -organizační. Služby: -auditorská činnost. Sídlo dle OR: Velkopavlovická 12, 628 00 Brno. Horká linka 602 502 648.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -mzdy -zastupování na úřadech.

Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické -organizační. Služby: -vedení účetnictví -poskytování marketingu-průzkum trhu.

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdy -personalistika -zastupování podnikatelů -poradenství účetní, ekonomické.

Služby: -daňové, ekonomické a právní poradenství -auditorská činnost -vedení účetnictví, podání přiznání daní -finanční analýzy hospodářské situace -daňová optimalizace -zakládání společnosti -likvidace společnosti.

Služby: -daňové, účetní poradenství -vedení účetniství, mzdy -zpracování daňového přiznání.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Daňové a účetní poradenství: -komplexní vedení účetnictví -daňové evidence -ekonomicko - poradenská činnost.

Zpracování a vedení účetnictví: -daňová evidence -daňové přiznání -zpracování mezd a personalistiky -přiznání k ostatním daním -zastupování na úřadech, ŽL*, založení s.r.o. -společné zdanění manželů.

Poradenství: -účetní -zpracování účetnictví -daňové poradenství -zpracování a vedení mzdové agendy -zpracování daňových přiznání -další daňové, účetní a ekonomické služby.

DataGlobal konsorcium. Služby účetnické: -podvojné účetnictví (právnické subjekty) -daňová evidence -kompletní mzdová agenda -mzdy -osobní evidence -zabezpečení veškerých odvodů včetně vyhotovení příkazů k úhradě -zpracování přiznání k DPH.

Ekonomické poradenství: -daňové, účetní a ekonomické poradenství a služby. Člen Komory daňových poradců.

Zpracování finanční analýzy. Poradenství: - ekonomické, daňové, účetní, organizační.

Služby: -ekonomické, účetní a daňové konzultace: -podvojné účetnictví -daňová přiznání -daňová evidence -obchodní a zprostředkovatelská činnost: -splátkové prodeje -řešení ekonomiky firem-odkoupení, zařízení a následný prodej na splátky. Stavební činnost a inženýrská příprava staveb, projektů, stavební dozory pro investory, ...