SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daně - zpracování Vedení: - účetnictví zpracování - mzdy - personalistika.

Zpracování - daňová přiznání pro právnické i fyzické osoby Ekonomické poradenství Poskytování - organizační poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidence - zpracování mzdové agendy - mzdy sestavování individuálních a konsolidovaných účetních závěrek převod účetních závěrek do mezinárodních účetních standardů - účetní ...

Vedení účetnictví. - daňová přiznání - odklady daňového přiznání - ekonomicko - organizační poradenství - účetnictví, daňová evidence - mzdy - vyřizování úvěrů. Kancelář Brno: Palackého tř.168, 61200 Brno Tel: 604291242 Kancelář Praha: Husitská 344, 13000 Praha Tel: 604291242.

Provoz právní, daňové a účetní kanceláře.

Zpracování provozních řádů. Služby v oblasti hygieny: -poradenství a konzultace stran povolení a povinností projektanta, investora a provozovatele -činnosti epidemiologicky závažné - posouzení vybraného prostoru, ochrana veřejného zdraví, provozní řády zpracování, školení, audit -ubytovací služby - zpracování provozních řádů pro hotely, ...

Služby: -účetnictví -zpracování mezd -vedení evidenčních listů.

Služby: -komplexní vedení účetnictví včetně zpracování mzdové agendy -poskytování daňového poradenství -zpracování podkladů pro finanční instituce -revize účetnictví firmy, organizace, s.r.o., fyzické osoby -zpracování mzdové agendy, mezd, mzdy -vedení daňové evidence, daně, daňový poradce -přehled příjmů a výdajů -zpracování daňových ...

Účetnictví, účetní práce. -vedení daňové evidence -fyzické a právnické osoby -ekonomický rozbor, projekt -zpracování mezd, mzda, tiskopisy.

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence -vedení mezd, DPH, silniční daně a ostatní daňová přiznání. Frekvence reportů podle přání klienta. Oboustranná komunikace časově neomezena.

Služby: -daňové poradenství a účetnictví. Vedení účetní agendy a zpracování dokladů, daňové poradenství, zastoupení v jednání se správcem daně na základě plné moci, zpracování daňových přiznání a mzdy.

Poradenství: -ekonomické -obchodní. -zpracování podnikatelských záměrů -založení firmy -vedení daňové evidence -zpracování daňových přiznání -zpracování podnikových směrnic -zajištění inventur -zajištění povinného ručení a havarijního pojištění vozidel.

Vedení účetnictví, účetní práce, daňová evidence, daně, mzdy, daňové poradenství, překlady a tlumočení. Prodej, dodávka, distribuce: -hygienické potřeby.

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy -zpracování daňových přiznání a silničních daní -komunikace s úřady.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - zpracování mezd

Služby: -poradenství, konzultace -účetnictví, mzdy -účetní vedení firmy -ekonomické -personální -organizace ekonomiky -příprava podkladů pro bankovní úvěry.

Daně daň z příjmu fyzických a právnických osob, DPH, daň silniční, daň z nemovitostí Účetnictví - daňové evidence - mzdová agenda

Vedení - DPHzastupování při jednáních na úřadech Vedení - účetnictví - daňové evidence - mzdyzastupování při jednáních na úřadech