Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Autoškola Jiří a Květoslava Hořákovi Činnost: - autoškol - leteckých škol Služby: - účetnictví a kontrola - daňové poradenství

Daňový poradce: -daňové a účetní poradenství -komplexní vedení jednoduchého a podvojného účetnictví -zpracování mezd, vedení účetnictví -kontrola účetních dokladů z daňového hlediska -zpracování a kontrola daňových přiznání -zpracování podnikatelských záměrů -jednání s bankovními ústavy. Privat: -Libáň, Staré ...

Účetnictví: -jednoduché a podvojné účetnictví -mzdová agenda -daňová přiznání.

Prodej, instalace: -účetní programy -programy pro vodárny jednoduché, podvojné účetnictví. Služby: -zaškolení -účetní poradenství -daňové poradenství -vedení účetnictví. -bezdrátové připojení k internetu

Provádí: - obchodní činnost, v četně zprostředkování - vedení účetnictví pro neziskové organizace a podnikatelské subjekty.

Účetní firma. V současnosti pro naše klienty zpracováváme: - daňovou evidenci (dříve jednoduché účetnictví) - účetnictví (dříve podvojné účetnictví) - vedení mzdové agendy - přiznání k dani: z příjmů právnických osob, z příjmů fyzických osob silniční ze závislé činnosti z přidané hodnoty - přehledy pro sociální ...

Vedení účetnictví. Zasílatelství: - vnitrostátní - mezinárodní.

Práce: -účetnictví-jednoduché, podvojné -mzdy -daňová přiznání. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické. Pobočka: -Náchod, Kramolna 55, tel.:491433990.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Mzdy a personalistika Valmont. Programy pro mzdy (Windows, NT, DOS), které používají stovky firem po celé republice. Vyhovují malým i velkým organizacím, zkušeným mzdovým účetním i začátečníkům. Horká linka i ke mzdové problematice. Nabízí kompletní zpracování mezd firmám s jedním i stovkou zaměstnanců za příznivou cenu.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Advokátní kancelář. Poradenství: - ekonomické a organizační - daňové.

Poradenství: -ekonomické -organizační -daňové -podnikatelské. Vedení: -účetnictví, kontrola.

Poradenství: -daňové -účetní -finanční -ekonomické.

IBELL Poradenství: -daňové -ekonomické. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Ekonomické služby Vedení účetnictví Vedení mzdové agendy

Zemědělská a rostlinná výroba, nákup a prodej zemědělských komodit. Poskytování poradenství v oblasti zemědělství a vedení účetnictví.

Daňový poradce: -komplexní daňové poradenství.

Práce: -stavební projekce -stavby: -inženýrská činnost, stavební dozor -komplexní práce, včetně změn na stavbě a jejich odstraňování -účetní a ekonomické poradenství, vedení účetnictví -obchodní činnost. Pobočka Pardubice: Jiráskova 1286, Pardubice tel.: 466614741

Daňové, účetní, ekonomické a organizační poradenství: -revize účetnictví -zpracování účetnictví a mezd -průběžné daňové poradenství -zpracování daňových přiznání daňovým poradcem -odklad lhůty pro podání přiznání.

Služby: - vedení jednoduchého i podvojného účetnictví - revize, rekonstrukce účetnictví - zpracování mezd, vedení mzdové agendy - poradenství: - daňové - účetní.

Služby: -poradenské: -účetní (podvojné i jednoduché), -ekonomické, -právní.

Provádí služby: -vedení účetnictví (jednoduché i podvojné) -ekonomické poradenství (daňové i konkurzní) -zastupování před úřady.