Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Auditorská činnost. Poradenství: - ekonomické Účetní služby včetně zpracování mezd.

Naše služby: - účetní a daňové poradenství - zpracování daňových přiznání všech druhů - zpracování mezd a personální agendy - vedení účetnictví na zakázku.

Zajišťuje: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -zpracování-mzdy -personální agenda včetně sociálního a zdravotního pojištění -daňová přiznání -poradenská a konzultační činnost.

Montáž, oprava, údržba, revize: - elektrické zařízení - hromosvody. Práce: - elektroinstalační - elektrikářské - elektromontážní. Vedení účetnictví: - jednoduché - podvojné - účetní poradenství.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: -veškeré účetní služby včetně poradenství - účetnictví - účetní poradenství - poradenství - účetní služby

Vedení účetnictví, zpracování mezd, účetní poradenství, vedení daňové evidence.

* Účetní servis: - kompletní vedení podvojného účetnictví - daňová evidence - zpracování daňových podkladů včetně přiznání - mzdová agenda - revize účetnictví. Provozovna: U Husova sboru 2012 Pardubice 530 02

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Účetní, ekonomické a daňové poradenství. Další provozovny: Staré náměstí 46 516 01 Rychnov nad Kněžnou Švehlova 307/3 500 02 Hradec Králové

- kompletní zpracování podvojného účetnictví - zpracování mzdového účetnictví - služby pro SVBJ - daňové poradenství - finanční poradenství - účetnictví a daně.

Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví -mzdová agenda -zpracování DPH Poskytování daňového a finančního poradenství.

- vedení daňové evidence a účetnictví firem - kompletní zpracování mzdové agendy - daňové a účetní poradenství (možné přímo u klienta např. v jeho účtárně) - pracování daňových přiznání.

Poradenství: - daňové, daně - ekonomické - právní - poplatky a odvody - odklad daní - audit, auditorská činnost - zakládání a likvidace firem. Vedení účetnictví: - jednoduché, podvojné.

Dynamicky se rozvíjející vzdělávací a poradenská firma v oblasti controllingu, financí, daní, účetnictví, mezd a personalistiky a implementace informačních systémů. Poskytujeme dílčí či ucelená řešení pro živnostníky, malé firmy, střední firmy, velké firmy, dceřiné společnosti, nově založené společnosti v ...

Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví, zpracování daňového přiznání. Prodej účetního a daňového software.

Účetnictví, daně, DPH, mzdy. - Účetní a auditorské činnosti a jejich revize. - Daňové poradenství.

Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání

Zpracování - daňová přiznání Vedení - účetnictví - daňové evidenceúčetnictví poradenství

Zpracování veškerých daňových přiznání Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Finanční poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdové agendy Poskytování - poradenství v oblasti stavebního spoření

Účetnictví-činnost účetních poradců. Poradenství v oblasti informatiky,řízení a organizace ekonomiky a personalistiky. Vydávání neperiodických publikací.