Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - vedení mzdové agendy - účetní, ekonomické a daňové poradenství - zprostředkování úvěrů.

Daňové službym auditorské služby: - daňové poradenství - daňové audity - účetní audity - audit účetních závěrek.

Online daňové poradenství Vedení daňové evidence - vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy.

Vedení - daňová evidence - učetnictví - mzdy - zastupování na úřadech.

Prodej a dovoz - automobily Vedení - účetnictví podvojné, daňová evidence

Vedení podvojného účetnictví, externí účetnictví, daňová evidence, daňové přiznání k dani z příjmu, DPH, k ostatním daním, ...apod.

Prodej, dodávka: - ekonomický software klient/server CIS - ekonomický software KIS pod MS-DOS - kvalitní počítače COMPAQ a počítačové sítě. Servisní služby: - instalace - zavedení - servis. Vedení účetnictví: - účetnictví - mzdy - daňové a účetní poradenství.

Vedení záznamní povinnosti k DPH - vystavování daňových přiznání za zdaňovací období - zpracování přiznání k dani z příjmu fyzických i právnických osob Vedení účetní agendy od převzetí prvotních účetních dokladů ke zpracování výstupních informací v podobě účetních výkazů - zpracování mezd - zastupování při jednání na ...

Přiznání k dani z nemovitosti - přiznání k dani z převodu nemovitosti - přiznání k dani dědické - přiznání DPH - zastupování na úřadech Vedení účetnictví - vedení mzdové agendy a personální agendy - zastoupení na úřadech

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence: - vedení účetnictví pro malé a střední podnikatele, právnické i fyzické osoby - zastupování na úřadech - kvalitní služby za přijatelné ceny - dlouholeté zkušenosti - pojištění odpovědnosti je samozřejmostí.

Daňová přiznání Vedení - účetnictví - daňová a mzdová evidence

Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdová agenda

Realitní a finanční společnost: -prodávajícímu vyhledáme vhodného zájemce -sepíšeme kupní smlouvu -obstaráme vklad do Katastru nemovitostí -zajistíme znalecký posudek. Správa objektů s bytovými a nebytovými prostory. Ubytování. Leasing. Pronájem nemovitostí. Finanční, ekonomické poradenství, služby: -založení účtu ...

Nadstandardní péče o klienty Kvalitní inzerce po celé ČR Právní poradenství Znalecké posudky Hypoteční služby Vypracování daňového přiznání Vyplácení exekucí Správa nemovitostí Daňové poradenství - ostatní služby dle potřeb a na míru každého klienta

Dynamicky se rozvíjející vzdělávací a poradenská firma v oblasti controllingu, financí, daní, účetnictví, mezd a personalistiky a implementace informačních systémů.

Vedení účetnictví, daňové evidence - činnost účetních poradců

Daňová poradenství Účetní poradenství

- vedení účetnictví, daňové evidence - mzdová agenda - přiznání k daním, administrativa - zastupování před úřady - kompletní servis pro OSVČ a drobné firmy do 10 zaměstnanců

Služby a poradenství - v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence