Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetní firma se sídlem v Pardubicích nabízí daňové poradenství včetně zpracování přiznání, vedení účetnictví a dańové evidence, mzdové účetnictví a ekonomické poradenství.Samozřejmostí je individuální přístup ke klientovi, profesní pojištění, odbornost, spolehlivost a mlčenlivost.

Nabízí, poskytuje služby: - úklidové práce denní i jednorázové, včetně dodávky sanitárních zařízení a hygienických potřeb: - kanceláře, skladové prostory - sanitární zařízení (veškeré zásobníky na hygienické potřeby, včetně náplně) - generální úklidy po dokončení staveb (servis pro stavební firmy před předáním stavby ...

- účetnictví - daňová evidence - pomocné činnosti související s pojišťovnictvím a penzijním financováním

Nabídka vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování poradenství.

Ekonomické služby - Audit - Účetnictví - Finanční poradenství Sídlo : PRIMASKA IS, s.r.o. Nad Primaskou 27/1179 100 00 Praha Tel.: 283013333-4 Fax : 283013335

Účetní a vzdělávací kancelář Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání.

Účetnictví, daně, audit. Právní a účetní činnosti a jejich revize; daňové poradenství; průzkum trhu a veřejného mínění; poradenství v oblasti podnikání a řízení, holdingové společnosti.

Služby elektro: - instalace domovních telefonů, zvonků, vstupních systémů - úpravy osvětlení společných prostor. Zpracování účetnictví. Dodávky: - čtečky čipových karet - čipové karty - perforovaný papír do tiskáren - vybavení učeben - účetnický software.

Služby: - účetnictví - zpracování mezd

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché (i zpětně) -podvojné -zpracování: -mzdy, mzdová agenda -daňová přiznání -zprostředkování odložení, odkladů daňových přiznání Diskrétnost, spolehlivost, bezkonkurenční ceny.

Služby: -účetnictví -daňové poradenství.

Služby : - vedení účetnictví - odklad podání daňového přiznání - daňové poradenství včetně zastupování před finančním úřadem - audit - ekonomicko irganizační poradenství - návrhy na ekonomickou ochranu majetku - zakládání a transformace společností.

Daňový poradce. Vedení účetnictví.

Dodávka účetně-administrativních prácí, ekonomomické a organizační poradenství.

Daňové poradenství - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - personalistika a mzdy - odklady daňových přiznání - daňové poradenství - přiznání k dani z příjmu právnických osob - přiznání k dani z příjmu fyzických osob - přiznání k dani z přidané hodnoty - přiznání k dani silniční - přiznání k dani z nemovitosti - evidence ...

Služby: - účetnictví - mzdová agenda

Účetnictví - vedení mzdové a osobní agendy - daňové přiznání - poradenství v účetnictví a ekonomické oblasti

Účetnictví. Nabízíme vedení účetnictví, včetně věcí souvisejících. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Vedení účetnictví a účetní poradenství.

ALYTE, spol. s r.o. Pardubice nabízí služby v oblasti: ekonomické, personální, účetnictví, zprostředkování zaměstnání - volná pracovní místa, komplexní zpravování mzdové a účetní agendy

Služby: - vedení jednoduchého účetnictví - vedení podvojného účetnictví - kompletní evidence DPH - evidence dokladů a zpracování statistických výkazů - zastupování klienta při jednání na finančním úřadu, OSSZ, VZP - personalistika a mzdy - veškerá daňová přiznání, včetně daně z příjmu