SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Auditorská činnost. Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Finanční analýzy a rozbory. Tržní ocenění podniků.

Účetnictví a účetnické služby. Ekonomické poradenství.

Výkon zeměměřických činností: -geodetické práce pro katastr nemovitostí -geometrický plán -vytyčení pozemku -zaměření stavby, věcné břemeno. Odpovědný geodet. Účetní služby, mzdová agenda.

Zajišťujeme provádění auditů účetních závěrek podle mezinárodních i českých auditorských standardů a ostatní ekonomické poradenství. Poskytovatel služeb v oblasti auditu a daní již od roku 1994. Daňové poradenství v oblasti účetnictví a mezd.

Realitní kancelář. Provádění veřejných dražeb. Vedení účetnictví.

Poskytuje: -daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence, administrativní práce, provoz FVE a spojená legislativa. Obchodní služby, pronájmy nemovitostí.

Daňové poradenství, účetnictví.

Účetnictví - daně - ekonomika Komplexní účetní, daňové a ekonomické služby: -zpracování účetnictví (daňové evidence) pro fyzické i právnické osoby a sestavení navazujících daňových přiznání (daň z příjmu, DPH, silniční daň) -zpracování mezd a zaměstnanecké agendy, zúčtování daní zaměstnanců -ekonomické služby a poradenství ...

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mezd -účetní uzávěrky -daňová přiznání -administrativní práce.

Daňová a účetní kancelář: -vedení účetnictví a mezd -vedení daňové evidence a mezd -daňové a účetní poradenství -zpracování daňových přiznání -zastupování na úřadech.

Daňový poradce, nezávislý a samostatný, již od roku 1995. Specializace zejména na řešení daňových sporů, zastupování podnikatelů před finančními úřady a soudy zejména při daňových kontrolách a při odvolání a žalobách proti rozhodnutí finančních úřadů. Specializace také na DPH. Významná publikační a přednášková činnost.

Služby: -vedení podvojného účetnictví -daňová evidence -mzdy.

Auditorská a poradenská kancelář. Auditoři. Účetnictví.

Ekonomické poradenství. Vedení účetnictví.

Účetní a daňová kancelář: -statutární audit (ověření účetních závěrek a výročních zpráv) podnikatelských subjektů a neziskových organizací -auditorská ověření nákladů dotovaných projektů -auditorská ověření závazků a jiných vybraných oblastí -účetní poradenství -ekonomické a organizační poradenství, ekonomické rozbory, ...

Administrativní práce, vedení účetnictví: -podvojné účetnictví -skladová evidence -hmotný investiční majetek -uzávěrkové operace -daňové přiznání (březen). Vnitrostátní zasilatelství: -skladování 200* m2** zateplené plochy. Služby bezpečnostního technika. Speciální čistící prostředky pro sanitéry výčepních zařízení.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Účetnictví: -kompletní účetní služby -zpracování daňového přiznání i pro neziskové subjekty. Daňové poradenství.

Auditorská činnost. Ověřování účetnictví a účetní závěrky. Vedení účetnictví. Ekonomické poradenství. Daňové poradenství. Likvidace společnosti. Archivace účetních dokladů.

Služby: -komplexní daňové poradenství, včetně zastupování před finančními úřady -vedení účetnictví -daňová evidence -zpracování mezd -personalistika -audity -příprava podkladů k žádostem o úvěry. Pobočka: -Domažlice, Mánesova 272 tel.379778285

Daňové přiznání Vedení účetnictví - mzdová agenda

Vedení účetnictví - účetní poradenství - finanční projekty Marketing