SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetní firma Ing. Jarmila Kupcová nabízí kompletní účetní služby, vedení daňové evidence a ekonomický servis. Zabýváme se zejména vedením a zpracování účetnictví a daní, v oblasti vedení mzdové agendy zpracováváme mzdy, DPH, výroční zprávy a podobně. Poskytujeme také finanční, ekonomické účetní a daňové poradenství. Vedení účetnictví, daňová ...

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...

Služby: - vedení účetnictví pro fyzické i právnické osoby - vedení daňová evidence - vedení mzdového účetnictví - finanční analýzy a kalkulace - personalistika - zpracování veškerých daní - daňová přiznání, účetní závěrky - přípravy auditu a výroční zprávy (možno i v AJ) - ekonomické poradenství - rekonstrukce účetnictví - ...

Je mezinárodně kooperující poradenská společnost, která poskytuje služby v oblasti právního a daňového poradenství, auditu a účetnictví.

Audit, poradenské služby, daňové a právní služby. Auditorské služby.

Auditorské a daňové služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - účetní poradenství - ekonomické poradenství.

Služby - externí klinické audity v radiodiagnostice, včetně intervenční radiologie a kardiologie.

Prodáváme 8000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. ...

Služby: - zakládání, nákupu a prodeje společností - účetnictví - virtuální sídlo

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Účetnictví: - zpracování účetnictví - rekonstrukce účetnictví - zavedení účetnictví - vypracování metodiky účetnictví - zpracování výročních zpráv - tiskové sestavy z účetnictví v jazyce anglickém, německém, italském jazyce.

Daňově poradenská a auditorská kancelář: - daňové a ekonomické poradenství - služby v oblasti daní.

Služby - vedení účetnictví - založení offshore společnosti na klíč.

Daňový poradce zapsaný v Komoře daňových poradců pod evid. č. 2679 Účetnictví. -daňová evidence -ekonomické poradenství - podvojné účetnictví -daňové poradenství -dohled nad činností klienta -vzdáleně vedené účetnictví -kontrolní činnost v oblasti účetnictví a daní, rekonstrukce účetnictví.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - audit

Služby: -daňové poradenství. -vedení účetnictví.