SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetní poradenství - audit a ověřovací služby - daňové poradenství - účetní a mzdová evidence.

Služby: -účetní -daňové -odkup pohledávek -fúze a akvizice Stavba, výstavba: -průmyslové stavby Práce: -rekonstrukce -zámečnictví -kovářství

Právní poradenství. Služby pro zadavatele veřejných zakázek. Finanční poradenství - účetní služby, vedení daňové evidence a mzdová agendy. Služby virtální kanceláře - poštovní služby - telekomunikační a datové služby - pronájem jednací místnosti - správa datových schránek.

Účetní poradenství - auditorská činnost - vedení účetnictví - daňové poradenství - vedení mzdové a personální agendy.

Marketingové a poradenské služby - dotačního poradenství - účetnictví a auditorské činnosti - vzdělávání pro školy, firemní vzdělávání - PR a marketing.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Zpracování jednoduché, podvojné účetnictví, dph přiznání, kontrolní hlášení, souhrnné hlášení, problematika nákupu zboží a služeb v EU, mimo EU, přiznání k silniční dani.

Služby: - zpracování účetnictví - zpracování mzdové agendy - daňové poradenství - finanční poradenství

Nabídka vedení podvojného účetnictví, zpracování mezd, přiznání k DPH, silniční daně a rekonstrukce účetnictví. Možnost výstupů v němčině

Vedení účetnictví a personální agendy.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - mzdová agenda.

Nabízíme zpracovávání účetnictví i daňových přiznání především malých a středních firem. Zpracování mezd, výpočet daně a zpracování daňové evidence. Provádíme také rekonstrukce účetnictví v případech, kdy dosud vedené účetnictví bylo chybné, neúplné nebo zcela chybělo.

Služby: - zavádění a provozování informačních systémů do středních a malých firem - účetnictví

Vedení účetnictví (podvojné), daňová evidence, účetní poradenství.

Audit, vedení účetnictví, daňové poradenství, ekonomicko-právního poradenství a controlling.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová agenda - účetní a daňové poradenství

Naše nabídka zahrnuje kromě zpracování auditu účetní závěrky dle legislativního rámce České republiky rovněž celou paletu dalších služeb včetně poskytování průběžných celoročních konzultací k účetním, daňovým i jiným problémům.

Vedení účetnictví pro zahraniční i české klienty. Zpracování návrhu organizace informačního systému, jeho optimalizace, vydání vnitřních předpisu, např.: - systém oběhu účetních dokladů, vazba na programové zpracování.

Kompletní vedení účetnictví a vypracování daňových přiznání pro firmy i jednotlivce.

Účetnictví - poradenství, - vedení finančního účetnictví a zpracování mezd, - daně.