SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Daňové poradenství Vedení: - účetnictví - mzdy.

Vedení účetnictví pro malé a střední firmy a živnostníky - profesionální, efektivní a rychlé řešení v oblasti účetnictví a daní s individuálním přístupem.

Účetnictví Daňová přiznání Vedení účetnictví daňová evidence - účetní uzávěrky - rekonstrukce účetnictví - zpracování účetních dokladů - vedení mezd a mzdové agendy

Zpracování - daňová přiznánídaňové poradenství Vedení - účetnictví - mzdová agenda

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování účetního, daňového a ekonomického poradenství. Služby spojené se mzdami.

Poskytujeme služby: -daňové poradenství. -ekonomické poradenství. -vypracování daňových přiznání.

Daňové poradenství: - optimalizace daňových povinností - odklady daňových přiznání - zastupování na úřadech Vedení účetnictví: - daňové evidence a - mzdové agendy - rekonstrukce účetnictví. Praxe v oboru od roku 1994. Za klienty dojedeme. Možnost schůzek prakticky kdykoli. Možnost konzultací po telefonu, e-mailem, ...

Služby s vedením účetnictví např.: vedení podvojného účetnictví, zpracování mezd, personalistika. Práce s přiznáním. Sestavení přehledů pro úřady.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: -Činnost účetních poradců -Daňové poradenství -Vedení účetnictví -Vědeckotechnické výpočty v geotechnice a hydrogeologii

Pro základní orientaci zahraničních společností poskytujeme konzultační služby z následujících oblastí: - legislativně - právní - účetní - ekonomické - hospodářské - celní - export a import.

Daňové poradenství Účetní poradenství - zpracování účetnictví a mzdové agendy

Daňové poradenství. Účetní poradenství. Audity.

Zpracování - daně. Vedení - účetnictví. - daňová evidence.

Daňové poradenství a účetní služby.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence