SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Zabýváme se prodejem ready made společností, poskytováním virtuálních sídel, správou datových schránek, účetnictvím, daňovým poradenstvím, tvorbou webových stránek a jinými službami, které firmám pomáhají v jejich podnikání.

Zabýváme se daňovým plánováním a poradenstvím. Nabízíme správu a vedení účetnictví.

vedení účetnictví a vedení daňové evidence, zpracování mzdové a personální agendy, poskytování daňového poradenství v oblasti daňového systému České republiky a mezinárodního zdanění, zpracování všech druhů daňových přiznání, zastupování klientů před správci daně a ostatními institucemi, asistenci při daňových aj. kontrolách, ...

Hledáte firmu, která Vám zajistí audit na profesionální úrovni nebo poradí s daněmi či účetnictvím? Nabízíme profesionální služby v oblasti auditu, poradenství a zpracování ekonomických dat. Naše služby doplňujeme IT podporou, která usnadní a zrychlí vzájemnou spolupráci. Jsme připraveni zajistit i nestandardní služby z oblasti ekonomie a ...

Externí zpracování účetnictví pro firmy a OSVČ - podvojné, daňová evidence, mzdová agenda, poradenství, jednání na úřadech, veškerá daňová přiznání. Mnohaletá praxe, spolehlivost. Mám pojištění odpovědnosti podnikatele v oblasti účetnictví.

daňová evidence, mzdové účetnictví, zpracování přiznání k DPH, daňová přiznání fyzických osob, silniční daň

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Poskytneme kvalitní outsorsing v oblasti účetnictví, mezd a daní. Zajistíme hladký průběh přechodu do naší péče. Důvěra, bezpečnost informací a dat a služby, které skutečně ve chvíli, když je potřebujete - to nás odděluje od jiných.

Společnost AH Consultservis Praha s.r.o.se zabývá správou nemovitostí, zpracováním účetnictví a daní.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Ekonomické a organizační poradenství

Ekonomické poradenství Vedení účetnictví

Nabídka účetního i IT poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, poskytování softwaru Prodej ekonomického a účetního softwaru

Daňové poradenství Finanční poradenství Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, správní, autorské a pracovní - nemovitosti

Vedení účetnictví, činnost účetních poradců -konkurzy -likvidace -dražby -administrativa -zpracování dat .

Nabízíme daňové poradenství včetně zpracování všech druhů daňových přiznání: - daně z příjmu - DPH - silniční daně - daně z nemovitostí. Dále poskytujeme účetní a ekonomické poradenství, zpracujeme mzdy a personalistiku. Zajišťujeme audit.

Poradenství: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenství italským společnostem, které chtějí podnikat v České republice. Informace týkající se založení společnosti v České republice, problematiky daní, celních záležitostí, smluv, finanční problematiky, zaměstnaneckého poměru, administrativních ...

Ekonomické a účetní poradenství.

Účetnictví, daňové, auditorské a právní poradenství. Služby: -účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdové.

Vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy. Zpracování daňových přiznání dph, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti.