SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Ekonomické poradenství Školení v oboru účetnictví Evidence majetku Vypracování směrnic organizacím Účetnictví Rekonstrukce účetnictví.

Účetní a daňová kancelář se zabývá kompletním servisem v účetní a daňové problematice pro naše klienty již od roku 1992. Vedení účetnictví, účetní a daňové poradenství.

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Společnost ESO Systém, v.o.s, poskytuje komplexní služby v oblasti ekonomiky (od zpracování účetnictví po daňové poradenství) a výpočetní techniky .

Hledáte kompletní účetní služby a poradenství?

lektorská činnost v oblasti účetnictví a daně z příjmů pro podnikatele daňové poradenství auditorská činnost ve společnosti SP Audit, s.r.o.

Daňové poradenství Účetnictví - vedení - poradenství - mzdová agenda

Daňové poradenství Účetní poradenství - mzdy

Daňové poradenství Vedení - účetnictvíúčetní poradenství

Daňové poradenství Vedení - účetnictví - mzdová agenda - daňová evidenceúčetní poradenství

Poradenská společnost která působí na českém a mezinárodním trhu svojí nabídkou specializovaných služeb pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty ze soukromého i veřejného sektoru. Transakční poradenství. Oceňování.

Daňové poradenství - daně z převodu nemovitostí - daně z investic - DPH - daně z příjmu fyzických osob Účetní poradenství - analýza a vysvětlení účetní závěrky - příprava účetní závěrky výkaz zisků a ztrát, rozvaha v českém, anglickém nebo německém jazyce.