SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Daňové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví

Prodej - laky - tmely Finanční poradenství Vedení - účetnictví Prodej a půjčovna - brusné strojeprodej - brusivo

Komplexní daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - zpracování mezd a evidence pracovníků

Zpracování - DPHdaňové poradenství Vedení - účetnictví jednoduché, podvojné - mzdy Realitní činnost

Nabízíme komplexní vedení účetnictví, daňové evidence, personalistiky, mezd a zpracování daní pro právnické a fyzické osoby za příznivé ceny.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví

Daňové poradenství Zpracování účetního a obchodní systému - zpracování účetnictví - zpracování mezd

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, účetní dohled, rekonstrukce účetnictví a zastupování před úřady.

Účetnictví: - vedení účetnictví a daňové evidence - rekonstrukce účetnictví - odborný dohled nad vedením účetnictví - účetní poradenství - zavedení účetního systému společnosti - odborná pomoc při účetní závěrce. Mzdy: - zpracování mezd - personální a mzdové poradenství. - vedení mzdové agendy

Komplexní zpracování účetnictví a daní - účetní poradenství

Nákladní autodopravaodvoz - odpady - štěrk - písek Daňové příznání Finanční poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd Zemní a výkopové práce

Právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti investic, podnikových financí, daní a účetnictví.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mzdové agendy. Rekonstrukce účetnictví, daňová přiznání, daňová optimalizace, ekonomické a účetní poradenství. Individuální přístup je samozřejmostí!

Vedení účetnictví pro malé a střední firmy, vedení daňové evidence, zpracování mezd, zastupování na úřadech. Vedení všech předepsaných evidencí, zpracování organizačních směrnic, podkladů pro vyřízení úvěru. DPH. daň z příjmu, silniční daň. Spolupráce s daňovým poradcem.