SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.

Daňové poradenství, audit, oceňování, investiční poradenství.

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidenceúčetní poradenství.

Zajišťujeme vedení účetnictví, zpracování daňového přiznání a správu nemovitostí. Poskytujeme administrativní pomoc ve formě on-line sekretářky.

Vedení podvojného účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd pro velké i malé firmy, rekonstrukce účetnictví a poradenství, zpracování všech daní daňovým poradcem

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Nabízíme provádění veškerých prací spojených s vytvářením účetních dokladů a jejich zaúčtováním. Využíváme stále aktualizovaný profesionální účetní software. Zajišťujeme zpracování a podávání veškerých daňových přiznání. Na základě plné moci běžně zastupujeme zákazníky při jednáních a kontrolách.

Daňové přiznání Vedení účetnictví Zpracování mezd

Společnost ICARIS Conference Management byla založena v roce 1992 a je profesionálem v oblasti kompletní organizace konferencí, kongresů, sympozií a všech doprovodných služeb. .

Účetní poradce nabízí veškeré účetní služby včetně poradenství.

Podporujeme vaše podnikání: pokud chcete založit s.r.o. nebo koupit ready-made firmu, ušetřit za kancelář pomocí virtuálního sídla, tzv. virtuální kanceláře nebo poradit s organizací, účetnictvím či marketingem, jsme zde pro vás.

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Profesionální vedení firemního účetnictví, daně, mzdová agenda a účetní audit.

Vedení účetnictví a daňové evidence, poskytování poradenství.

Auditorská činnost, účetnictví: - činnost organizačních a ekonomických poradců - činnost účetních poradců - činnost daňových poradců

KPMG je celosvětová síť poradenských společností poskytujících služby v oblasti auditu, daní a poradenství. V jejích členských společnostech pracuje více než 145 000 pracovníků ve 152 zemích. Nezávislé členské společnosti sítě KPMG jsou přidružené ke KPMG International Cooperative („KPMG International“), švýcarské organizační jednotce.

Daňové poradenství. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Provozovna JABLONEC NAD NISOU 466 01 Jablonec nad Nisou Komenského 939/21A TEL: + 420 483 310 313 FAX: + 420 483 310 313 mobil: +420 603 310 998 e-mail: office.jablonec@appia.cz

Společnost zajišťuje tyto služby: Účetnictví: -podvojné, jednoduché-vedení -rekonstrukce účetnictví -odborný dohled nad vedením účetnictví -účetní poradenství -zavedení účetního systému společnosti

Vedení účetnictví: -podvojné -jednoduché. Zpracování mezd: -velké firmy -kontrola -zavedení. Daňové poradenství: -fyzické -právnické osoby. Zpracování pojištění: -sociální -zdravotní. Pojištění. Poradenství. Provozovna: -Praha 5, Mohylová 1965

Audit, daně, účetnictví. Auditorské služby pro podnikatele i neziskové organizace. Účetní a ekonomické poradenství.

Služby: - mzdové účetnictví - finanční účetnictví - daňové poradenství

Daňového a ekonomického poradenství, vedení finančního účetnictví.

KOMPLETNÍ PORADENSKÝ SERVIS PRO PODNIKATELE Účetní, daňové a ekonomické služby ÚČETNÍ A EKONOMICKÉ SLUŽBY: -Vedení účetnictví a daňové evidence -Zpracování ekonomických a účetních výkazů, reporty -Rekonstrukce účet. a nastavení účetní metodiky -Zpracování mezd, evidence majetku, leasing -Zastupování na úřadech, elektron. podpis ...

Účetnictví pro malé i velké firmy Zdarma na první rok. Účetnictví, daňová evidence, daň z příjmu a další služby. Pro každého klienta navrhujeme účetní systém co možná nejlépe přizpůsobený jeho potřebám a preferencím. Navrhujeme postupy pro optimalizaci daňových povinností vždy v souladu s platnou legislativou.