SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Daňové a účetní poradenství...

Jsme mezinárodní poradenská společnost, zaměřující se na daňové optimalizace Vaší společnosti. Pomůžeme Vám vybrat vhodné daňové ráje pro založení Vaší Offshore společnosti a pomůžeme Vám i s její správou. Daňové ráje jsou destinace, které poskytují mimořádné daňové zvýhodnění pro zahraniční společnosti. S naší pomocí i Vy můžete navýšit zisky ...

Vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování daňových přiznání - daňové a účetní poradenství - mzdová agenda - komunikace s úřady

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Komorní poradenství v oblasti účetnictví a daňové správy. Tvorba účetních uzávěrek a auditů. Mzdové účetnictví, daňová registrace, převodní ceny, mezinárodní daně, DPH, daně z příjmů, fúze a akvizice, forenzní audit, finanční due diligence, konsolidace a reporting.

Vedení účetnictví pod soustavným dohledem daňových poradců. Mzdový audit..

Nabídka vedení účetnictví i daňové evidence a zpracování mezd. Daňové poradenství a zastupování na finančních úřadech. ÚČETNÍ SLUŽBY : - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - účetní poradenství.

Služby: - realitní činnost - správa bytových i administrativních objektů - úklidové a údržbářské práce - vedení účetnictví domu - specialista na společenství vlastníků. - hodinový manžel, úklid.

Zpracování daňových přiznání, služby daňového poradce, vedení účetnictví a mzdové agendy.

Praha odklad daňových přiznání, odložení daní, daňový poradce Praha 3 ÚČETNÍ DAŇOVÁ FIRMA ODKLAD PŘIZNÁNÍ DANĚ Z PŘÍJMŮ Člen KOMORY DAŇOVÝCH PORADCŮ ČR. Certifikovaný daňový a účetní expert. Daňové poradenství.

Audit a účetní poradenství: - standardní audit - audit pro zvláštní účely - poradenská činnost a metodická pomoc v oblasti účetnictví - metodická pomoc při implementaci systémů účetnictví. Daňové a právní poradenství: - poradenství v oblasti všech daní, - zpracování daňového přiznání k dani z příjmů včetně optimalizace daňového ...

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství

Služby: - vedení účetnictví - daně - mzdy - dotace a business consulting

Činnost: - vedení účetnictví - mzdy

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Personální poradenství a služby pro podnikatele i veřejnou správu. Personální řízení a personální postupy. Vedení personální agendy. Vedení mzdové agendy. Daně z příjmů ze závislé činnosti. Sociální pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců. Zdravotní pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců.

Poskytování daňového poradenství. Nabídka vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Nabídka zpracování daňových přiznání, vedení účetnictví, mzdové a personální agendy..

Institut mezinárodního obchodu dopravy a spedice IMODS. Poradenská firma, která poskytuje svým klientům komplexní řešení obchodní problematiky, týkající se zejména zajištění průmyslových investičních akcí. Při přípravě i v průběhu realizace tuzemské či zahraniční investiční akce poskytujeme svým klientům smluvní, personální a daňové ...

Nabízíme již založené ready made společnosti (s.r.o., a.s., SE, dluhopisové nebo offshore společnosti) se 100% splaceným kapitálem, připravené k prodeji. Zajistíme založení nové společnosti a zápis do obchodního rejstříku již do jednoho týdne. Nabízíme poskytnutí sídla firmy na zvolené adrese vč. přebírání a přeposílání pošty a doprovodných ...

Účetnictví, daňová evidence, mzdová agenda. Rodinná účetní firma sídlící na Praze 6. Nabízíme odbornost, spolehlivost, zkušenosti. ! První měsíc zdarma ! Daňové přiznání od 800, - Kč.

Účetní, daňové a ekonomické poradenství . Zpracování účetních dokladů. Vedení mzdových agend. Vyhotovení daňových přiznání a ročních uzávěrek. Rekonstrukce účetnictví. Příprava podkladů pro kontrolu. Zastupování na úřadech. Zakládání, likvidace firem. Nákup a prodej firem. Poskytnutí sídla firem.

Komplexní ekonomický a poradenský servis se zvláštním zaměřením na podnikate a celní poradenství.

Účetní a daňové poradenství: - kompletní zpracovaní účetnictví včetně mezd a daňových přiznání - finanční analýzy..