SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Nabídka služeb: Instalatérské a topenářské práce Měření a regulace ÚT Odečtové a rozpočtové služby Provoz kotelen a VS Účetnictví a poradenství Rekonstrukce střech a fasád Elektroinstalace

Consultatio Praha je dceřinou společností rakouské společnosti CONSULTATIO Wirtschaftsprüfungs gesellschaft m.b.H., Wien. člen sdružení AGN-International, London, asociaci samostatných a nezávislých účetních a konzultačních firem. Služby: - vedení účetnictví - výpočty mezd - daňové poradenství - poradenské činnosti: - v oblasti ...

Contract Administration (CA) Současnou pozici na trhu budujeme již od roku 1996, patříme k úzké skupině předních firem poskytujících specializované služby Business Process Outsourcing (BPO) v oblasti správy personální a mzdové agendy.

Nabídka vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování účetního a daňového poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové agendy - účetní a daňové poradenství

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -mzdy -daně -sociální pojištění -zdravotní pojištění. Zastupování při kontrolách na úřadech. Audit. Výhradní distributor pro ČR a SR: -analytický software IDEA -kontrolní software, zejména pro auditory:

Daně, účetnictví, poradenství.

Vedení účetnictví a daňové poradenství.

Poskytujeme komplexní vedení účetnictví, účetní poradenství, internetové účetnictví, rekonstrukce účetnictví, komplexní zpracování mezd včetně zastupování před úřady a daňový servis. Firmám nabízíme on-line správu účetnictví pro optimalizaci nákladů.

Poskytování ekonomického a finančního poradenství, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, přípravy a zpracování daňových přiznání.

Činnost: - účetnictví - daňového poradenství.

Kompletní správa nemovitostí, vedení účetnictví, mzdy, daně, úklidové a stavební práce, ostraha, pojištění..

Poskytujeme virtuální sídla firmám na Praze 1, 3 a 10. Prodáváme ready-made společnosti a vedeme účetnictví pro naše klienty.

Nabízíme služby v oblasti účetnictví, daňové evidence a daňového poradenství.

Zkušený daňový poradce a auditor nabízí vedení účetnictví a rekonstrukce účetnictví, daňové poradenství, odklady daní, provádění účetních auditů a ověřování účet. závěrek, ekonomické analýzy, ek. reporting, pomoc při vyhledávání kvalitních účetních pracovníků, či přezkoušení jejich znalostí. Individuální přístup. Všechny služby jsou na "klíč" a ...

Poradenská společnost v oblasti poskytování kompletního právního servisu při zakládání obchodních společností (s.r.o. a a.s.), prodeji ready made společností (s.r.o. a a.s.), poskytování sídla a obchodní adresy, poskytování účetních služeb a daňového poradenství.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -zpracování mezd. -daňové poradenství.

Účetní a daňová kancelář - vedení všech druhů účetnictví, daňové evidence a mezd. - daňové poradenství, odklad daně, zastupování před finančním úřadem a řešení složitých daňových otázek.