SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Právní a účetní činnosti a jejich revize. Daňové poradenství, průzkum trhu a veřejného mínění. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Služby: -obchodní -ekonomické -finanční. Realitní kancelář.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Služby: -účetnictví -daňová evidence

Zabýváme se podvojným i jednoduchým účetnictvím pro: - právnické osoby - fyzické osoby - rozpočtové organizace - hnutí - družstva. Vedeme kompletní mzdovou agendu.

Vydavatelství. Vzdělávací činnost. Vedení účetnictví.

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Poradenské služby, komplexní a praktické pokrytí potřeb italské klientely. Analýza trhů a výrobních sektorů. Studie proveditelnosti podnikatelských záměrů. Vyhledávání obchodních partnerů. Příprava a zakládání obchodních společností. Účetní a daňnové poradenství. Právní a personální asistence. Public relations a reklama.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Daňové poradenství.

Nabídka: - daňové, ekonomické poradenství - odborná školení v oblasti daní a účetnictví a zastupování při jednání s úřady.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - audit - daňové poradenství - inventarizace - likvidace - podnikatelské záměry

Zajišťujeme veškeré realitní služby: - nákup - prodej - pronájem nemovitostí. Služby pro majitele nemovitostí: - osobní makléř, který se Vám věnuje po celou dobu prodeje nebo pronájmu - posouzení tržní ceny nemovitosti - uzavření smlouvy o zprostředkování - rozsáhlá inzerce na internetu a ve specializovaném realitním tisku ...

Nabídka účetní a auditorské činnosti, jejich revizí a daňového poradenství.

Firma zpracovává: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -mzdovou a personální agendu -podklady pro úvěr. Účetnictví je zpracováváno dle požadavků klienta měsíčním, čtvrtletním cyklu.

Daňové přiznání - daňové přiznání k dani z nemovitosti, daňové přiznání k dani z příjmů fyzických osob, daňová evidence, účetnictví.

Specialista na externí zpracování mezd – mzdový outsourcing a personalistiku. 60 let zkušeností a více jak 30 tisíc klientů v Evropě. V ČR a na Slovensku se zaměřujeme na malé a střední firmy.

•vedení účetnictví – podvojné účetnictví •vedení daňové evidence – jednoduché účetnictví •zpracování daňových přiznání – fyzické i právnické osoby (DPFO, DPPO) •rekonstrukce účetnictví

Naše služby: Audit účetnictví obchodních společností Audit nevýdělečných organizací / o.p.s., nadace a další /, politické strany Ověřování hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí Audit veškerých dotačních titulů(fondy EU apod.) Konzultace a poradenství v oblasti daní, účetnictví a práva Řešení transformací ...

Nabídka ekonomického a právního poradenství pro firmy.

Poradenství v oblasti účetnictví, daní, práva a ekonomie. Finanční a krizové řízení.

Jsem poradcem v oblasti účetnictví, daní, mezd a personalistiky.

Účetnictví: - vedení účetnictví a daňové evidence včetně auditu - zpracování mezd včetně všech souvisejících činností - rekonstrukce účetnictví - zastupování při kontrolách na všech úřadech - vypracování provozních a účetních směrnic. Poradenství: - daňové poradenství a audit - ekonomické a organizační poradenství - ...

Poskytování služeb a poradenství v oblasti daní.