SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Kurzy IANTD sportovní a technické, kurzy Reabreather Inspiration, klub technických a sportovních potápěčů Praha, plnění: vzduch, nitrox, trimix, rebreather Inspiration, CIS Lunar, půjčovna výstroje, servis techniky a lahví, klubové akce.

Vedení účetnictví a daňové evidence, rekonstrukce účetnictví Zpracování mezd, vedení mzdové agendy Ekonomické poradenství Zpracování přiznání k dani z příjmů fyzických a právnických osob, DPH, silniční dani.... Služby daňového poradce, právníka, auditora

- Účetní služby - Daňové poradenství - Zpracování mezd, personalistiky - Analytická činnost - Finanční poradenství - Roční závěrky - Daňové a účetní audity.

DAŇOVÉ PORADENSTVÍ: Činnost firmy: - vedení jednoduchého a podv. účetnictví - rekonstrukce účetnictví - zpracování mzdové a personální agendy - účast při daňových kontrolách - zastupování na úřadech. Daňové poradenství, účetnictví, mzdy. Služby: Účetnictví - vedení podvojného účetnictví - rekonstrukce účetnictví - ...

VZDĚLÁVÁNÍ - KURZY - SEMINÁŘE Kategorie kurzů : - Účetnictví a daně - Neziskový sektor - IAS / IFRS - Finanční řízení - Management a marketing.

Ekonomické poradenství pro malé i velké organizace jednoduché účetnictví podvojné účetnictví mzdové účetnictví

Společnost OPTI Daně s.r.o. je poradenská společnost poskytující komplexní služby v oblasti ekonomického, daňového a účetního poradenství.

Poskytování daňového poradenství. Vedení účetnictví a mzdové agendy.

Poskytujeme profesionální vedení účetnictví. Naše firma nabízí zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence. Mzdová a personální agenda, účetní konzultace, zúčtování pracovních cest, audit a daňové poradenství, skladové hospodářství.

Naše kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a personalistiky, daňových přiznání. Kancelář působí na území Prahy a blízkého okolí. Jsme pojištěni do výše jednoho miliónu korun. Věříme, že díky naší mnohaleté praxi, více než patnáct let, a osobnímu přístupu ke každému klientovi budete s námi ...

Účetní a auditorské činnosti jejich: -revize -daňové poradenství -vedení účetnictví -směnárenská činnost.

Auditorské služby. Daňové poradenství. Vedení účetnictví a mezd. Archivní služby. Spisová služba.

Služby: Správa nemovitostí Účetní služby Měření a regulace Úklid a údržba zeleně Pronájem prostor Správa tepelných zdrojů

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - poskytování poradenství.

Společnost PM FINANCIAL nabízí komplexní služby pro finanční a administrativní úseky firem. Abychom splňovali veškeré požadavky ekonomických a personálních řešení v nejvyšší kvalitě, PM FINANCIAL nabízí své služby ve čtyřech zásadních činnostech - odborný recruitment se specializací na účetní pozice a finanční management, účetní a daňové služby, ...

Vedení účetnictví, daňové evidence a nabídka ekonomického poradenství.

Vedení účetnictví. Vedení daňové evidence.

Společnost poskytuje individuální poradenství a podporu zákazníkům, a to vždy na nejnovější úrovni poznatků z oboru. Nabízíme Vám rozsáhlé služby specialisty pro Česko a Slovensko. Získáte profesionální poradenství a podporu ve všech finančně technických, daňových, účetních a daňově právních záležitostech.

Nabídka vedení účetnictví a mzdové agendy pro malé i velké organizace, poskytování daňového poradenství

Daňový a účetní servis nabízí: - účetnictví - daňové poradenství - daňová evidence - zpracování daňových přiznání.

Účetní a poradenská: - daňová evidence, - mzdové účetnictví a personalistika, - vedení účetnictví, - rekonstrukce účetnictví, - zakládání nových společností na klíč.

- zpracování účetnictví - zpracování mezd.