SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví: - vedení účetnictví, - poradenství.

Zprostředkování - auditorské služby Daňová přiznání Vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd - zpracování výkazů Právní poradenství

Daňová přiznání. Zpracování účetnictví: - vedení daňové evidence - zpracování mezd - vedení skladů - rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Auditorské služby Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání Podnikové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví - mzdová agenda Poradenství v oblasti obchodního, veřejného a pracovního práva

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - účetní a daňové poradenství.

Rekonstrukce, výstavba: - čistírny odpadních vod ČOV - čerpací stanice. Poradenství v oblasti čerpání vod. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení mzdové agendy, zpracování mezd - vedení daňové evidence. Poradenství při daňovém přiznání.

vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - zpracování účetnictví a daňové agendy pro firmy, živnostníky.

Daňové přiznání - daňové poradenství - zastupování klientů na úřadech Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení personální a mzdové agendy - účetní poradenství - zastupování klientů na úřadech

Účetní poradenství Prodej - kancelářské a papírenské potřeby Výroba a prodej - razítka MODICO na počkání, bez jakékoli přirážky. Razítko do 5-10 minut Výroba - vizitky.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání pro podnikatele i nepodnikatele Ekonomické poradenství Poskytování - vedení účetnictví - účetní poradenství - vedení mzdového účetnictví - personální poradenství Správa - pohledávky

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Velkoobchod a maloobchod

Veškeré účetní služby - účetní poradenství

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Daňové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví - mzdová agenda