Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Cestovní agentura, kancelář. Smluvní prodejce tuzemských i zahraničních zájezdů, rekrekačních pobytů. Účetní kancelář. Služby: -kompletní zpracování účetnictví včetně mzdové agendy a daňového přiznání -možnost zpracování dokladů zpětně za celý rok.

Účetní a daňová kancelář: - vedení účetnictví a vedení daňové evidence - zpracování mezd - daňové, ekonomické poradenství.

Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem nemovitostí. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - mzdová, personální agenda.

vedení účetnictví, řemeslné práce, zdraví a volný čas

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví -daňová a mzdová evidence -oceňování nemovitostí.

Služby. -vedení a zpracování účetnictví -mzdová evidence, mzdy -zpracování daňového přiznání, daňová evidence

Vedení účetnictví. Poradenství: - daňové - ekonomické - účetní. Audity.

Ekonomické služby. Poradenství: -ekonomické -účetní -daňové -finanční.

Služby: -vedení, zpracování, kontrola účetnictví a daní, daňové přiznání. Poradenství: -daňové.

Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické - finanční.

Vedení, kontrola, zpracování: - účetnictví. Poradenství: - daňové, daně.

Činnost: - poskytování auditorských služeb - ekonomické poradenství

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Poradenství: - účetní, - daňové.

Poradenství: -daňové a účetní Vedení účetnictví: -podvojné -jednoduché -skladové -mzdové -zpracování účetnictví, účetní agendy pro podniky, podnikatele.

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví.

Vedení, zpracování, poradenství: -účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdy, mzdové poradenství -daňové poradenství.

Bytové a tepelné hospodářství Napajedla. Výroba a rozvod tepla - voda, pára. Správa bytového a nebytového fondu. Daňové poradenství, vedení účetnictví.

Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické, účetní a organizační.

Návrhy, realizace: -interiéry - výroba bytového a kancelářského nábytku. Poradenství v oblasti: -zakládání, rozvoj společností -sanace, likvidace problémových firem -právní, daňové -marketingu, marketingové studie. Zpracování: -analýzy, podnikatelské záměry -účetnictví, daně.

Poradenství, poradce: -organizační, ekonomické, účetní Služby: -reklama, reklamní -marketingové -poradce pro krizové insolvenční řízení -insolvenční návrhy.

Poradenství: -daňové -právní -účetní /účetnictví/.