Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Účetnictví a daňové poradenství - vedení mzdové agendy - personální poradenství.

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví -daňová přiznání. Daňové poradenství.

Poradenství, zpracování: - ekonomické - vedení účetnictví jednoduché, podvojné - zpracování úvěrových žádostí - daňové poradenství, audit.

Jmenuji se Ing. Monika Marková a jsem znalkyně jmenovaná Krajským soudem v Brně v oboru - odhady ceny a oceňování majetku - FIM, NHIM, HIM, nemovitostí, bytů. Pracuji v oboru správa a údržba nemovitostí, zabývám se odborně bytovou problematikou. Působím i v oboru reality - realitní činnost a služby při převodech bytů do vlastnictví. Naše ...

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Organizační poradenství Vedení účetnictví

Daňový poradce. Služby: -finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

Poradenství: -ekonomické, daňové -při výběru ekonomického software. Služby: -vedení účetnictví -zpracování: -mzdová agenda -daňová evidence -finanční analýzy.

Poradenství: - ekonomické - daňové - účetní - krizové. Služba: - vedení účetnictví, mzdy - daňové poradenství, daně - zpracování žádosti o úvěr, úvěry - krizové poradenství (konkurzy, likvidace). Daňový poradce ve firmě.

Daňová kancelář - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - zastupování před úřady - účetní poradenství - personální poradenství - audit

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - personalistika - audit - právní poradenství - poradenství po internetu. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Účetní poradenství, zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové účetnictví, majetkové a smluvní evidence, daňová přiznání.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Vedení Daňové evidence. Zastupování před úřady.

Daňová a účetní kancelář: -daňové poradenství -ekonomické poradenství -personalistika -audity, auditor -právní poradenství -lektorování seminářů.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Personální a mzdová agenda.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence, mzdy

Auditorská kancelář. Služba: - audit, ověřování účetních uzávěrek - poradenství daňové, účetní, ekonomické - vedení DE a podvojného účetnictví - zpracování daňových přiznání - vedení mzdové agendy

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení mzdové agendy - audit podnikatelských subjektů

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob - práce a služby ekonomické povahy. Ubytovací služby : pronájem chaty v Beskydech, obec Trojanovice. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování a vedení mezd.

Daňové poradenství. Auditorské služby.