SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - účetní poradenství.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - personalistik - vedení mzdové agendy, mzdy - nabídka daňového poradenství.

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Daňový poradce. Auditorské služby. Vedení účetnictví.

Služby: -zajištění odkladu podání daňového přiznání až o 3 měsíce -vedení účetnictví, účetní poradenství -zpracování a vedení účetnictví, mzdové agendy a daňové evidence -revize účetnictví -zpracování přiznání k dani z příjmů fyzických i i právnických osob -evidence majetku, závazků a pohledávek -zpracování přiznání k DPH, ...

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - vedení účetnictví

Služby: -činnost účetních poradců -vedení účetnictví, vedení daňové evidence -daňové poradenství -podvojné a jednoduché účetnictví

Služby: -ekonomické a účetní poradenství -vedení, kontrola, zpracování účetnictví.

Služby: - účetní, daňové a ekonomické poradenství pro fyzické i právní firmy - zpracování účetních dokladů - vedení mzdových agend - vyhotovení daňových přiznání a ročních uzávěrek - rekonstrukce účetnictví - příprava podkladů pro kontrolu - zastupování na úřadech - zakládání likvidace firem - nákup a prodej firem - poskytnutí sídla ...

Služby: -vedení, kontrola - účetnictví -vedení daňové evidence -personální: -vyhledání a výběr zaměstnanců.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd Prodej: - výpočetní technika

Daňová a účetní kancelář: - komplexní vedení daňové evidence, učetnictví - zpracování mezd, daní - účetní a daňové poradenství.

Vinotéka, prodej: - vína - sudová vína Prodej: - rybářské potřeby Maloobchod, prodej: - potraviny Tel.: 775 177 415 Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd a daňových přiznání - daňová evidence

Služby: -daňový poradce, daňové poradenství -účetnictví: -vedení, kontrola a zpracování účetnictví včetně uzávěrek a daňového přiznání -zpracování mezd -evidence majetku -podnikatelské záměry -ekonomické a účetní poradenství -zajištění auditu -intrastat.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Cestovní agentura, kancelář. Smluvní prodejce tuzemských i zahraničních zájezdů, rekrekačních pobytů. Účetní kancelář. Služby: -kompletní zpracování účetnictví včetně mzdové agendy a daňového přiznání -možnost zpracování dokladů zpětně za celý rok.

Poradenství: -daňové -právní -účetní /účetnictví/.

Účetnictví a kontrola. Poradenství: -daňové -majetkové -finanční.

Poradenství: -účetnictví a daně. Služby, zpracování: -účetnictví -mzdy -daňová přiznání.

Služby: - daňové poradenství. Vedení, z pracování, kontrola, revize: - účetnictví.

Auditorská, znalecká a daňová kancelář. Služby: -daňové poradenství -audit -zastupování před správcem daně -znalecké posudky z účetnictví pro soudy a soukromé subjekty -účetní poradenství -ekonomické a organizační poradenství -vedení účetnictví -zpracovávání, zpracování daňových přiznání (daňové).

Poradenství: -podnikatelské -daňové Služby: -zpracování, vedení, kontrola: -účetnictví.

Činnost: - účetnictví - daňové poradenství - ekonomické poradenství.