SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Hledáte pomoc s účetnictvím, s daněmi? Potřebujete ušetřit čas a hledáte zastoupení na úřadech? Postaráme se o Vaše účetnictví i daně stejně dokonale, jako o Vás a Vy se můžete tak v klidu věnovat svému podnikání! Nabízím vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daňových přiznání včetně přehledu o zdravotním a sociálním pojištění. ...

Služby: - účetnictví a daňová evidence, vedení účetnictví a daňové evidence, automatické zpracování dat

Pečlivě zpracujeme Vaše účetnictví, daňovou evidenci, mzdy, účetní závěrky, přiznání DPH, souhrnná hlášení, přenesená daňová povinnost, přiznání k dani silniční, nově i intrastat. Zastupujeme na úřadech státní správy. K vedení účetnictví používáme vlastní účetní software, našim klientům je k dispozici bezplatně. Máme zkušenosti od roku 1996, ...

Činnost účetních poradců, účetnictví, daňová evidence, mzdy, personalistika, mzdová a personální agenda.

Externí účetní na ŽL. Vedení podvojného i jednoduchého účetnictví. Kompletní zpracování včetně přiznání k DPH. Nabídka služeb je určena pro fyzické i právnické osoby.

Služby: -vedení účetnictví -příjem on-line objednávky tisku letáků s možností roznosu do poštovních schránek firem, nebo domácností.

Daňové poradenství Vedení - účetnictví i mzdové - daňové evidence

Služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví -daňové poradenství, daňová přiznání. - zpracování mezd - zřizování společností - vypracování podkladů k úvěrům -příprava na audit.

Služby: -daňový poradce, daňové poradenství -auditorská kancelář.

Služby: -vedení, zpracování účetnictví pro malé firmy -daňové poradenství, daně, zpracování, daňového přiznání -auditorská kancelář, audity -zpracování zahraničních výkazů (spolupráce se zahraničními partnery).

Vedení, zpracování, poradenství: - vedení, zpracování účetnictví - zpracování mzdové agendy, mzdy - vedení daňové evidence, poradenství.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví pro podnikatele, neziskové organizace a společenství vlastníků bytových jednotek - vedení daňové evidenci, zpracování daňového přiznání - vedení mzdové agendy, mzdy - poradenství - zastupování před finančním úřadem na základě plné moci.

Účetní a ekonomické služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví. Poradenství: -daňové, daňový poradce -ekonomické, účetní. Kurzy: -účetnictví jednoduché -účetnictví podvojné -daně. Služby: -daňové poradenství -zastupování před správcem daně -finanční účetnictví -vedení účetnictví na dálku -kontrola dohlídka nad ...

Služby: -opravy fotovoltaických elektráren -zvyšování efektivity FV elektráren -energetické poradenství -minimalizace nákladů za všechny druhy energie -daňové poradenství -vedení účetnictví Výroba: -regulátory spotřeby elektřiny.

Realitní a inženýrská kancelář Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -komerční objekty -byty -chaty -pozemky Služby: -oceňování nemovitostí -architektonické návrhy -technický dozor stavby Účetnictví.

Daňové poradenství Vedení - účetnictví FO, právnické osoby, spolky - daňová evidence Znalecká činnost - ekonomika - účetní evidence

Daňové, účetní a ekonomické poradenství, ověřování nákladů na vědu a výzkum

Služby: - auditorské služby - daňové poradenství - vedení účetnictví a účetní poradenství - analýza finanční a ekonomické situace - zpracování podnikatelských projektů - zpracování směrnic v oblasti účetnictví a daní - oceňování společností.

Vedení, kontrola, zpracování účetnictví.

Vývoj, distribuce, servis programu EKONOM - účetní a evidenční systém, pro malé a střední firmy. Jednoduché a podvojné účetnictví, mzdy, sklady, maloobchod. Síťové verze . Služby: vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Vývoj software pro účetnictví. Účetní poradenství, vedení účetnictví. Zpracování daňového poradenství. Auditorské služby.

Účetní kancelář nabízí služby: -vedení, zpracování účetnictví pro fyzické i právnické osoby -vedení, zpracování daňové evidence

Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví -mzdy, mzdová agenda -daňová přiznání, daně.