SPOROS Consulting s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - daňové poradenství, daňový poradce, daně.

Vedení daňové evidence - účetnictví a mzdového účetnictví - zpracování příznání k dani z přidané hodnoty - zpracování přiznání k dani z příjmu fyzických osob -zpracování přiznání k dani z příjmu právnických osob - zpracování přiznání k dani silniční

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence -znalecké posudky, odhady ceny majetku.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize - daňové poradenství, daňový poradce - poradenství podnikání a řízení

Služby: - vedení účetnictví

Služby: -účetnictví, daně, poradenství.

Služby: -vedení a zpracování účetnictví, účetní agendy pro právnické i fyzické osoby -zpracování roční účetní uzávěrky -vedení daňové evidence -daňové audity -účtování DPH* včetně daňového přiznání -zpracování mzdové agendy. Poradenství: -personalistika, aplikace Zákoníku práce -účetní, ekonomické.

Služby: -daňové, účetní poradenství -vedení daňové evidence -vedení účetnictví -zastupování před správcem daně -administrativní práce.

Služby: -finanční, daňové a účetní poradenství -auditorská činnost -likvidace firem.

Činnost organizačních a ekonomických poradců. Vedení účetnictví.

Služby: -ekonomické a účetní poradenství -vedení účetnictví, mzdová agenda, skladová evidence. -zpracování - daňová přiznání a přehledy pro OSSZ a ZP. -zastoupení klientů při jednání s úřady -likvidace společností.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Nákladní doprava.

Služby, poradenství, zpracování: - účetnictví, účetnické, účetní - daně, daňové.

Vedení - daňové evidence Vedení - účetnictví

Vedení účetnictví - daňová evidence

Daňové poradenství a optimalizace Finanční poradenství Vedení účetnictví - účetní poradenství Zajištění - americké a osobní půjčky - hypotéky - překlenovací úvěry - spoření, ... Investice do zlata včetně poradenské činnosti (přednášky i na SŠ a VŠ, info prezentace) Pojištění