Potřebujete pomoct s natáčením? Odborníci vám pomohou pořídit videozáznamy, virální videa, TV spoty, reklamní videa, instruktážní videa, dokumenty, znělky a mnoho dalšího. Střižná, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika je samozřejmostí.

IS Produkce: - realizace digitálních instore médií: - IS instore rádio, televize

Videozáznamy: -reklamní filmy, promo video -TV reklamy -prezentační, instruktážní a výrobní filmy -dokumentární pořady -společenské, kulturní a rodinné události -TV zpravodajství -Internetová televize TV Český ráj

Práce, služby: -tvorba veškerých forem propagačních obrazově-zvukových záznamů -spotů -multimediálních prezentací -live záznamů -převody formátů

Fotostudio: -fotografické, grafické a video služby.

Postprodukční firma zabývající se zpracováním videa a zvuku: - video, audio nahrávky v digitálním kvalitě - videozáznamy - slavnostní události v rodině (nahrávky), svatební obřady, promoce, křty - rozmnožování nahrávek na zvolené medium (DV, VHS, CD, aj.) - profesionální hudební nahrávky pro film, reklamní spoty, aj. - vlastní hudební ...

Pořízení a zpracování videa, foto, grafické práce, hudební produkce, webové stránky a prezentace.

Výroba a distribuce produktových videí pro e-shopy. Nabídka předváděcích videí a videoprezentací

Svatební video: - pořizování videozáznamů.

Výroba a prodej: - televizní pořady - prezentační videa - reklamní spoty - zábavné a dokumentační videa.

specializovaný maloobchod výroba elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově-obrazových záznamů fotografické služby.

Nabídka kompletních osvětlovacích prací a služeb při natáčení reklamních spotů a klipů. Pronájem elektrocentrál a technického zázemí pro natáčení.

Nabídka služeb zvukové produkce filmových, televizních a rozhlasových projektů včetně pronájmu studia.

Služby: - natáčení krátkých filmů, TV spotů, hudebních videoklipů - natáčení prezentací firem pro velkoplošné projekce - záznamy a on-line přenosy koncertů a konferencí - komplexní zajištění nízkonákladových komerčních inzercí a reklam v regionálním TV vysílání - výroba DVD a Blu-ray disků s filmy ze svateb.

Castingová, herecká a komparsní agentura - multimediální databáze. Realizace castingů na klíč ve vlastních studiích, pronájem ateliérů a zajištění produkční činnosti. Společnost je pokračovatelem původního barrandovského hereckého rejstříku.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Videostudio. Služby: -videopořady -reklamní videoklipy -videozáznamy SUPER VHS svateb, maturitních plesů, narozenin, křtin apod. doplněných hudbou, titulky a digitálními efekty -přepis 8mm filmů na videokazety VHS -přepis video 8, VHS-C na VHS -počítačové zpracování videa -vícekamerové natáčení -čištění videí a kamer ...

Půjčování videoCD a DVD nosičů.

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

E-shop, výdejní místo. Internetový prodej filmů na DVD.