Potřebujete pomoct s natáčením? Odborníci vám pomohou pořídit videozáznamy, virální videa, TV spoty, reklamní videa, instruktážní videa, dokumenty, znělky a mnoho dalšího. Střižná, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika je samozřejmostí.

Výroba: - televizních reklam - rozhlasových spotů - propagačních, dokumentárních a instruktážních pořadů pro firmy, včetně 2D a 3D animací..

Videotvorba: -videodokumenty z kulturních, rodinných, sportovních akcí -velkoplošná videoprojekce -vypalování DVD -přepis filmů 8mm a 16mm na videokazety -ozvučování exteriérů a interiérů.

ZMĚNA ADRESY - NÁM. SVOBODY 13, BLANSKO Fotoslužby, videoslužby: - ateliérové fotografie rodinného typu - produktové fotografie - dokumentární fotografie - grafické práce (návrhy letáků, plakátů apod.) - tisk digitální i ofsetový - tisk fotografií na textil, porcelán apod. - tisk a lepení billboardů - tvorba www stánek - natáčení ...

Služby: -překlady a tlumočení: -angličtina, anglický jazyk -jazykové korektury -soukromá výuka angličtiny. Video služby: -profesionální kameraman -video editace -filmové prezentace -dokumentární filmy -videoklipy.

Minilab: -barevné a černobílé foto do formátu 50x75 cm. Ateliér: -svatební foto -dětské foto -modeling -Polaroid. -reklamní diapozitivy 6x9 cm. Video: -natáčení -zpracování -přetáčení z 8 mm. Prodej: -foto příslušenství -fotomateriály,fotopřístroje. Služby: -digitální zpracování fotografií -digitální tisk z PC** ...

Služby: - výroba komerčních videopragramů, - natáčení reportáží, - výroba textových a obrazových reklam, - videopřepisy.

Činnost: - výroba animace, multimediálních projektů a pohyblivého či statického designu - krátké filmy - animovaná reklama - návrhy prezentací - produkční servis

Video, videostudio: -natáčení a střih videa -podpora pro internet -výroba, promo-DVD a reklamních spotů -digitalizace 8mm filmů, VHS, S-VHS, Hi8, 8... -převody videoformátů. Realizace: -výstavní a veletržní expozice: -3D vizualizace -zajištění hostesky -doprovodné akce. Návrhy, realizace interiérů.

Služby,prodej: -pořizování a zpracování videozáznamů -foto -výpočetní technika -zabezpečovací systém -satelitní technika.

Videoslužby: - svatby - oslavy. Fotoslužby. Fotoateliér.

Služby: -fotografické práce -školy -svatby -divadla -fotoreportáže -propagační foto -videozáznamy -maturitní plesy -svatby -divadelní představení -videoklipy a další videozáznamy -grafické práce na PC -příprava a grafické zpracování -letáků -brožur -nabídkových listů -a mnoho jiného -laserový či ...

Videostudio: - natočení večírků a oslav - přepis VHS na DVD - prodej a servis PC.

Provádí: - zakázková výroba: - videodokumenty - prezentační videofilmy - reklamní a prezentační videopořady - střih a zpracování videozáznamů - specializace na motoristický sport - videoduplikace a množení videokazet - přepis starých filmů 8mm na současné video nosiče - dabing cizojazyčných dokumentů - režie a dálkový ...

Služby natáčení. Půjčování videokamer.

Videopůjčovna. Půjčovna, půjčování: -videokazety, DVD

Natáčení, pořizování, zpracování: -videozáznamy: -rodinné oslavy, svatby, křtiny, aj.

Videostudio s širokou nabídkou služeb. Svatební video, sportovní záznamy, firemní prezentace, výroba flash animací, převody VHS na DVD.

Služby: -pořizování a zpracování video záznamů -svatby -kulturní akce -prezentace firem -dokumentární záznamy.

Videopůjčovna. Půjčovna: - videokazety - DVD*.

Služby: -distribuce filmů do kin* -sklad filmů. Obchodní zástupce Brněnský a Zlínský kraj: -Radomír Kögler.

HDTV čtyřkamerový přenosový vůz s 48 kanálovým záznamem zvuku. Postprodukce FINALCUT HD a PROTOOLS HD míchání až do formátu 7.1 DTS HD 96kHz. Authoring BLURAY včetně přepisu z kazet HDCAM. Studio pro dabing celovečerních filmů a dokumentů, možnost titulkování.