Potřebujete pomoct s natáčením? Odborníci vám pomohou pořídit videozáznamy, virální videa, TV spoty, reklamní videa, instruktážní videa, dokumenty, znělky a mnoho dalšího. Střižná, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika je samozřejmostí.

Maloobchod, pronájem, distribuce, zasilatelství, internetový obchod, e-shop, edice: -filmy na DVD nosičích (český dabing nebo české titulky) -filmy všech žánrů -starší tituly s maximálně dostupnou kvalitou.

Služby: - fotografické. Kopie negativů na video. Videozáznam.

Profesionální natáčení videa Vašich nejdůležitějších okamžiků. - natáčení svateb. Natáčení svateb je po domluvě se svatebním kameramanem, tedy se mnou, možné natočit od příprav nevěsty až po volnou zábavu. Nejen videa ze svateb, ale i ostatní natočená videa upravím podle Vašich přání a požadavků.

Výroba, půjčování a distribuce filmů a videozáznamů. Provozovna: Náves 30, 760 01 Zlín-Prštné

Služby: -videozáznamy, natáčení na video svatby, promoce, maturitní plesy, vítání občánků, křtiny, taneční, rodinné události -ozvučení -výroba videoclipů (videoklipy) -přesný počítačový střih -amatérské záznamy do profesionální podoby -opatření titulky -jakýkoliv počet kopií -zajištění fotografa. Prodej: ...

Pořádání: -Filmový festival pro děli a mláděž ve Zlíně. podrobněji na: www.zlinfest.cz Provozování: -Filmová škola Zlín podrobněji na: www.filmovaskola.cz. Pořádání: -dostihový sport.

Výroba: -reportáže -dokumentární snímky -firemní prezentace -reklamní spoty -vícekamerové záznamy sportovních a kulturních akcí -videozáznamy rodinných a společenských událostí

Služby: - fotograf (svatby, společenské akce, večírky ...) - úprava fotografií (fotomontáže, koláže ...) - kameraman (svatby, společenské akce, večírky ...) - natáčení dokumentů.

Produkce audiovizuálních děl na klíč: - kreativa a výroba reklamních spotů, korporátních filmů, dokumentárních a hraných filmů a televizních pořadů - 2D a 3D animace, grafické pracoviště, časosběrné snímání, webové prezentace - authoring a mastering DVD a Blu Ray.

Výroba, pořizování, natáčení: - videozáznamy. Provozování: - městské televizní vysílání.

Služby: -videozáznamy, natáčení rodinných, sportovních, společenských akcí na video a jejich zpracování: -svatby, křtiny, promoce, výročí.

Výroba: - přírodopisné, vzdělávací, dokumentární filmy - kompletní natočení reklamního či instruktážního videa.

Elektrikářské práce. Profesionální kamera CANON (stejná kvalita jako v TELEVIZI): -video studio -svatby, maturitní plesy.

AFiS (Asociace Film & Sociologie) je zaměřena hlavně na tvorbu a produkci dokumentárních filmů, sociologických studií, pořádání tématických seminářů a filmových přehlídek.

Filmové a webové prezentace, grafické práce.

Videostudio. Služby: - digitalizace viseozáznamů - přepis z VHS - videozáznamy.

Počítačová grafika: -video-postprodukce -animace -TV** grafika.

Služby: -půjčovna videokazet, videopřehrávačů a videokamer -půjčování VHS a DVD nosičů

IMPORTA ZZ + VIDEO ZZ Servis, čištění: -videokamery a videa. Prodej: -elektronika -digitální fotoaparáty a příslušenství. Výroba: -TV reklama -dokumentární filmy.

Maloobchod, prodej: - DVD, CD, MC, videokazety - video TV hry - elektronika - bílé zboží. Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety, DVD.

Výroba, rozmnožování, nahrávání: -zvukových a zvukově-obrazových záznamů. -videopořady