Potřebujete pomoct s natáčením? Odborníci vám pomohou pořídit videozáznamy, virální videa, TV spoty, reklamní videa, instruktážní videa, dokumenty, znělky a mnoho dalšího. Střižná, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika je samozřejmostí.

Televizní studio: -redakce dokumentárních a komerčních televizních programů -partner slovenské TV JOJ v ČR -propagační dokumenty pro firmy, reklamní spoty a vizitky -přímé přenosy a obrazové záznamy na více kamer.

Svatební video. Profesionální natáčení svateb a jiných akcí. Délka a styl natáčení svatebního videa dle přání zákazníka, případně možnost výběru z několika balíčků. Další služby: -natáčení firemních akcí, plesů -střih a zpracování vašeho videa -výroba pozvánek, oznámení a fotoalb.

Kamera - natáčení - firemní akce, reportáže, rodinné oslavy plesy, módní přehlídky, semináře, koncerty, vernisáže, parties a oslavy-střih, výroba DVD

Pořádání osvětových besed pro školy a zájmové organizace. Výroba filmů s leteckou tématikou a videopořady na zakázku. Nabídka P.R. služeb.

Výroba: -audiovizuálních programů Reklamní agentura.

Výroba: - videozáznamy. Služby: - ubytovací. Poradenství: - ekonomické - organizační.

Filmové studio. Výroba, tvorba: - Filmová prezentace firem, obcí a škol na CD, DVD a Bluray - Zpracování videozáznamu na počítačové střižně - Přepis 8mm a 16mm filmů na video - Natáčení společenských, sportovních a kulturních událostí - Videozáznam svatebního dne - Duplikace videopořadů - Multimediální DVD, CD.

Videozáznamy: - digitální zpracování obrazu i zvuku.

Výroba animovaných filmů, znělek, předělů, reklam a videoklipů. Loutková i kreslená animace, 2D a 3D počítačová animace, comics a tvorba ilustrace.

Služby: -grafické práce -fotoateliér a filmové studio -natáčení a zpracovaní videa.

Komplexní reklamní služby v oblasti TV a rozhlasové produkce a nákupu médií v České republice a zahraničí: -výroba a zajištění vysílání TV reklam ve všech televizích v ČR -výroba a zajištění vysílání rozhlasových reklam v regionech a celé ČR -natáčení a výroba reklamních a uměleckých videofilmů,TV spotů, internetových ...

Filmová a televizní produkce - kompletní produkční a postprodukční servis reklamním agenturám a zahraničním štábům

Video E - shop - čepice, trička, amulety symboly satana Výroba - grafické návrhy Tvorba - www stránky

Ozvučení - akce Tvorba a střih - audio - video záznamy

Natáčení - publicistické pořady - dokumentární filmy Realizace - reklamní projekty Realizace - filmové projekty

Fotostudio - svatební fotografie - portréty i firemní - dětská fotografie - fotografie interiéru - reklamní fotografie - fotografie jídla - reportážní fotografie Natáčení - firemní video - svatební video

Převody videonahrávek Převody audionahrávek

Služby kameramana v Liberci a okolínatáčení - svatby - plesy - videoklipy - reklamní a prezentační videa - záznamy z koncertů a vystoupení - kulturní akce - dokumentární filmy - reportáže - záběrysestříhání a upravení videa dle přání zákazníka

"nabízí - pořízení videozáznamu ze svatebních obřadů, rodinných oslav, firemních prezentací - včetně zpracovánírealizace - přímé přenosy ze sportovních, kulturních a společenských událostí tiskové konference - ""živě - live"" přes internet"