Vydejte se za kulturou a navštivte česká muzea, galerie a výstavní síně. Čekají na vás stále expozice, speciální výstavy nebo tematicky zaměřené expozice. Výstavy automobilů, muzeum vědy a techniky nebo třeba výstava obrazů – záleží na vašem vkusu.

Větrný mlýn s Halladayovou turbínou. Ubytování, prohlídky, výstavy a společenské akce

Galerie. Pořádání: - výstavy grafik, obrazů, plastiky.

Historická expozitura. Umělecké sbírky. Nákup obrazů, knih, starožitností. Výstavy. Koncerty vážné hudby.

Výstavní síň. Pořádání výstav výtvarného umění.

Zámek. Museum s expozicí lidové keramiky, hudebních nástrojů, sbírka obrazů a knihovna. V okolí zámku je anglický park založený v l. polovině 19. stol.

Muzeum, výstava: - stálá expozice ptáků, ptáci ČR. Specializovaná odborná knihovna: - ornitologická literatura, časopisy - přírodní vědy.

Muzeum. - prohlídky stálých expozic a krátkodobých výstav - pronájem prostor v rekonstruovaném secesním sále Evropa pro kulturní vystoupení, školení, semináře, kongresy i obchodní prezentace.

Galerie. Prodej: - výtvarné potřeby - umělecké předměty. Rámování, paspartování, tisk, bar, knihvazačství, nakladatelství. Pobočky: - Zámecká galerie Chagall, Masarykovo náměstí 1, Karviná-Fryštát, tel.:596322859 - Galerie výtvarného centra Chagall, Náměstí J.A.Komenského 9, Brušperk.

Pořádání výstav uměleckých děl. Nabídka, služby: - rámování a paspartování, - poradenství - návrh a realizace výtvarných děl.

Galerie. Malování, prodej: - kresby olomouckých uliček a pamětihodností.

Reklamní výtvarník a webdesigner Galerie: - autorské výstavy výtvarného umění, obrazy, grafika - autorská keramika, historické sklo, umělecké kovářství, řezbářství. Prodej: - obrazy výtvarníků z celé republiky i zahraničí-krajinomalby, květinové motivy, zátiší i abstraktní malby, grafické listy volné, i v paspartách, fotografie - ...

Východočeská galerie: -sbírková instituce -pořádání přednášek a koncertů - výstavní síň Zámek č.p. 3 530 00 Pardubice, tel.: 466 510 003

Prodej uměleckých děl. Obrazy plné barev, energie a pohybu, výpovědi o přírodě a jejích proměnách.

VLASTIVĚDNÉ MUZEUM V OLOMOUCI Stálé expozice: -Expozice zoologie -Expozice geologie a mineralogie -Pravěk Olomoucka -Od orloje k hodinám -Expozice ohrožených druhů rostlin. Expozice přístupné: -letní období duben-září út-ne 9-18 -zimní období říjen-březen st-ne 10-17 Počátky Vlastivědného muzea v Olomouci sahají do roku ...

Muzeum. Zámecký park Lapidárium Trojice, Val. Meziříčí Zámek Vsetín Zámek Kinských Valašské Meziříčí Hvězdárna Vsetín Zámek a park v Lešné u Valašského Meziříčí

Internetová prodejní galerie současného výtvarného umění. Grafické služby.